1. Tottenham – Fulham 1
Seurattavissa kanavalla: Viasat
Pochettinon manageroima kotijoukkue säilyi aikalailla viimek kauden kuosissa eikä Fulhamilla liene mahdollisuuksia edes alkukaudesta yllätykseen. Tottenham ei ollut läheskään parhaimmillaan avauskierroksella Newcastlea vastaan. Valtaosa ydinrungosta palasi harjoituksiin myöhässä pitkälle venyneen MM-kisarupeaman jäljiltä, ja se näkyi.

5. Chelsea – Arsenal 1
Seurattavissa kanavalla: Viasat
Chelsea lienee tällä kaudella jälleen iskussa mutta ei Arsenal mikään heittopussi ole. Kotijoukkueen uuden pomon Maurizio Sarrin kerrotaan olevan myös inhimillisempi pomona kuin edeltänsä Antonio Conte. Vieraiden uusi pomo Unai Emery haluaisi vielä lisävahvistuksia, mutta raha taitaa tulla esteeksi.

7. Ipswich T – Aston Villa x2
Aston Villa lukeutuu puolestaan sarjan top 6 –kandidaatteihin. Materiaalista lähti kesän siirtoikkunassa muutama kokenut pelimies, mutta kokonaistaso ei ole juuri heikentynyt nousukarsintafinaaliin päättyneen viime kauden jäljiltä

11. Hull – Blackburn 1x
Sarjanousija Blackburn on jättänyt itsestään positiivisen kuvan, vaikka molemmat sarjapelit ovat päättyneet toistaiseksi tasan. Rovers vahvistui kesän siirtomarkkinoilla ja etenkin hyökkäyspäästä löytyy laatua

13. Preston – Stoke 2
Seurattavissa kanavalla: VeikkausTV
Stoke on materiaaliltaan kenties sarjan laadukkain joukkue, mutta sopeutuminen Gary Rowettin metodeihin ja Championship-futikseen pitkän Valioliigarupeaman jälkeen on pahasti kesken.