Wellbeing You Hyvinvointipalvelut tarjoaa Sinulle uniikin yhdistelmän palveluita, joilla Sinun on mahdollista saavuttaa kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin sisäinen kuin ulkoinen, luonnollisesti ja tehokkaasti.

Palveluni rakentuvat kolmen ”B:n” ympärille:

BodyMind Energy Balancing Method energia- ja rentoutushoidot

Bemer fysikaalinen verisuoniterapia

BYAS bionisen nuoruuden aktivointijärjestelmä

Palvelujeni tavoitteena on toisaalta terveyden tukeminen, terveyden edistäminen ja siten sairauksien ennaltaehkäiseminen, jotta Sinä voit elää täysipainoista elämää, nauttia siitä. Tämä kaikki tarkoittaa luonnollisesti parempaa jaksamista niin arjessa kuin työelämässä, ja siellä tulevaisuudessa jopa pidempien työurien parempaa toteutumista. Toisaalta näillä hoitomuodoilla saa luonnollista ja tehokasta apua esimerkiksi stressiin, masennukseen, kipuun, särkyihin, erilaisiin sairauksiin, jopa vakavien sairauksien kuten MS-tauti, diabetes ja reuma, tukihoitoon. Kun kehostamme saadaan purettua erilaiset kroonistuneet stressitilat ja energiatukokset BodyMind Energy Balancing Methodilla sekä edistetään mikroverenkiertoa Bemerillä, kehomme luonnollinen paranemisprosessi voi alkaa.

Kokonaishyvinvoinnin ympyrässä myös ulkoisella hyvinvoinnilla on suuri merkitys. Eikä ainoastaan esteettisessä mielessä, vaan myös esimerkiksi erilaisten ihosairauksien näkökulmasta. Kun peilikuvamme miellyttää, ihomme ja hiuksemme voivat hyvin, olemme luonnollisesti tyytyväisempiä ja onnellisempia – meillä on Hyvä Olo. Ja tähän ratkaisun tuo BYAS, joka auttaa meitä saavuttamaan kauneus, terveys, ja hiuksiin liittyvät tavoitteemme uusilla, mullistavilla tavoilla. Konsepti mahdollistaa, että meistä jokainen voi saada ammattimaisia tuloksia helposti ja nopeasti, missä ja milloin vain.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan Sinulle henkilökohtainen ohjelma kokonaishyvinvointisi saavuttamiseksi. Lähdetään rakentamaan yhdessä Hyvää Oloa Sinulle – luonnollisesti ♥

BodyMind Energy Balancing Method 75 min 55 e

Hoito sisältää:

 • – alkuhaastattelun
 • – fyysisen kehon asentovirheiden tarkistus ja hoito
 • – energiakehon hoito
 • – tarvittaessa tunnekehon hoito

Yhdellä hoitokerralla kehosta purkautuu tietty määrä stressiä, mikä voi olla jossain tapauksissa jo riittävä hyvän hoitotuloksen saavuttamiseksi. Suositeltavaa on kuitenkin 3-5 hoitokerran sarja noin viikon välein, jolloin hoitovastine on parempi ja hoitotulokset myös pysyvämpiä.

Kokonaisvaltainen rentouttava hoito 50 min 44 e

Hyvin rentouttava hoito, kun haluat päästä syvään rentoutumisen tilaan. Hoito sopii hyvin stressin ja univaikeuksien hoitoon. Hoito tehdään pitkällään.

Hoito sisältää:

 • – pään alueen rentoutuksen
 • – koko kehon linkitykset (energisointi)
 • – auran puhdistus ja chakrojen hoito
 • – maadoitus

 

Hyvää Oloa Ystävälle -kampanja 30.9.2018 saakka!

Suosittele yllä olevia hoitoja ystävällesi, ja saat itse hoidon 20% edullisemmin ♥

Haluatko auttaa ystävääsi tai lähimmäistäsi voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin? Tai saamaan apua kipuihin, särkyihin, sairauksiin luonnollisesti? Tai haluatko edistää ystäväsi terveyttä, voimaantumista sekä hänen arjessa ja työssä jaksamista? Hoito soveltuu erinomaisesti kaikkeen tähän – kysy lisää!

Bemer fysikaalinen verisuoniterapia

Bemer-terapiassa kartoitetaan myös Sinun lähtötilanteesi, tavoitteesi ja tarpeesi. Haluatko lähteä rakentamaan ja edistämään terveytesi kivijalkaa vai haluatko tukihoitoa johonkin sairauteen. Kartoituksen perusteella suositellaan Sinulle optimaalinen hoitotapa ja hoito-ohjelma yhteistyössä Bemer hoitoneuvonnan kanssa.

Bemer-terapiaa on mahdollista saada:

 • – Bemer-terapia noin 30 minuuttia 10 e/kerta. Suositeltavaa ottaa sarjana esim. 3 x vko 10 hoitokertaa. Hoitoja annan hoitopisteessäni.
 • – Bemer-laitteen vuokraus Wellbeing You Hyvinvointipalveluilta 80 e/vko (mikäli päädyt ostamaan laitteen, saat puolet vuokrasta takaisin)
 • – Bemer-laitteen osto kotikäyttöön, jolloin jatkuva hoito mahdollistaa pitkällä aikavälillä terveyden tukemisen ja edistämisen, mutta toisaalta mahdollistaa myös jatkuvan tukihoidon esimerkiksi kroonisiin sairauksiin. Laite on investointi koko perheen hyvinvointiin ja terveyden edistämiseen. Terapia sopii vauvasta vaariin.

BYAS ammattimaista kauneuden hi-techiä kotiin

Jotta Sinä saat parhaimman hyödyn BYAS laitteista ja tuotteista, kartoitamme aluksi, mitkä ovat omat tavoitteesi kauneus-, terveys-, fitness- tai hiuspuolessa tai mihin asioihin Sinä haluaisit apua? Kun nämä asiat ovat meillä selvillä, kerromme Sinulle ratkaisut, miten nämä tavoitteet voit saavuttaa.

Ennen lopullista päätöstä pääset itse testaamaan laitteita ja tuotteita sekä näkemään jo ensimmäisen hoitokerran tulokset. Testauksen perusteella suosittelemme tarpeisiisi optimaalisen kombinaation ja teemme räätälöidyn hoito-ohjelman.

Opastamme ja neuvomme Sinua henkilökohtaisesti laitteiden ja tuotteiden käyttöön, jotta varmasti saavutat haluamasi tulokset.

 

Ota yhteyttä ja löydä uusi oma itsesi♥

Wellbeing You Hyvinvointipalvelut
Puh: 0400 297 496 / Leena Tähtinen
Sähköposti: leena@wellbeingyou.fi
Osoite: Impivaaranpolku 6, 08700 Lohja
Lue lisää: www.wellbeingyou.fi