Äitienpäivää vietetään jälleen sunnuntaina 14.5.2023, ja lahjan keksiminen äideille ja isoäideille ei aina ole helppoa. Äitienpäivälahja on kaunis tapa muistaa äitiä, mutta lahjan ei aina tarvitse olla hulppean hieno.

Puolisot voivat halutessaan muistaa lastensa äitejä lahjoin, ja myös isoäidit ja mummot ansaitsevat huomiota tänä erityisenä päivänä. Mielekkään lahjan keksiminen heille voi vaatia hieman luovuutta, mutta tässä muutama lahjavinkki auttamaan sopivan lahjan löytämisessä jokaiselle.

Muotikukka tarjoaa upeita kukkia äitienpäiväksi ja järjestää kuljetukset Lohjan alueella

Äitienpäivä lähestyy, ja kukat ovat monen mielestä oiva tapa juhlistaa päivää. Kukkatalo Muotikukka palvelee asiakkaita äitienpäivänä auki klo 16 asti ja tarjoaa myös kukkien kuljetuspalvelua Lohjan lähialueella. Muotikukasta löydät monipuolisen valikoiman kukkia, mukaan lukien perinteiset lajit ja uusimmat trendit.

Muotikukan yrittäjä Mirja-Liisa Tamminen kertoo, että suosittuja valintoja äitienpäivänä ovat esimerkiksi ruusut, hortensiat ja orkideat.

-Kukkakimput ovat myös erinomainen lahjaideavaihtoehto, Tamminen neuvoo.

Klassiset ruusut ovat aina suosittuja, ja näyttävät ruukkuhortensiat sopivat hyvin niin sisä- kuin ulkotiloihin. Orkideat puolestaan ovat kauniita ja pitkään iloa tuottavia kukkia, jotka sopivat loistavasti lahjaksi.

Muotikukka toteuttaa sidonnat ja toimitukset asiakkaan mieltymysten ja toiveiden mukaan. Yritys palvelee sekä yksityisiä että yritysasiakkaita ja tarjoaa kukkakuljetuksia Lohjalla ja lähiseudulla. Tilaukset voi tehdä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkokaupan kautta.

Kevään kynnyksellä suositaan herkkiä pastellisävyjä ja kirkasta punaista. Muotikukan valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle henkilökohtaisesti sopiva lahja.

Kun et pääse itse vierailemaan äitienpäivänä, kukkalähetys kotiovelle on oiva ratkaisu. Muotikukka auttaa löytämään täydellisen kukkalahjan äitienpäiväksi ja huolehtii kuljetuksesta Lohjan alueella.

Korut ovat suosittu ja ajaton lahjaidea, joka sopii mainiosti juhlistamaan äitienpäivää.

Korut ovat ajaton ja arvokas äitienpäivälahjaidea

Timanttiset -koruliikkeen Sari Peltola kertoo, että kotimaiset brändit, kuten Kalevala ja Lumoava, ovat suosittuja valintoja äitienpäivänä. Swarovski on puolestaan loistava valinta, kun halutaan tuoda arkeen hieman luksusta. Kaulakorut ja korvakorut ovat suosituimmat korut äitienpäivälahjana.

-Sydämen muotoiset korut ovat erityisen suosittuja lasten valitessa lahjaa äidilleen, Peltola kertoo.

Keltakultaiset korut ovat tehneet paluuta suosioon hopean ja valkokullan rinnalle. Kelloissa sirot mallit ovat tällä hetkellä trendikkäitä. Timanttiset tarjoaa äitienpäivän kunniaksi 20 prosentin alennuksen kaikista korvakoruista ja riipuksista.

Ennen korun ostamista on hyvä selvittää, minkä väriseen korumetalliin lahjansaaja on mieltynyt. Koru on arvokas lahja, jolla halutaan viestiä äidille, kuinka arvokas hän on. Korulahjalla on usein erityinen tunnearvo, sillä se on valittu rakkaudella lapsilta, lapsenlapsilta tai puolisolta.

Muistathan, ettei lahjan tarvitse olla kallis tai ylellinen – yksinkertainenkin voi olla kaunista. Äitienpäivänä tärkeintä on muistaa äitiä. Lahjan lisäksi perinteisiä tapoja viettää äitienpäivää voivat olla esimerkiksi herkullisen aamupalan valmistaminen äidille tai viettää aikaa yhdessä.