Tänään: 21.07.2024

Ykköstori 7€

Ykköstori on lehtemme tarjoama markkina-ja kauppapaikka yksityisille. Monet omia tavaroitaan kauppaavat henkilöt palaavat uuden tuotteensa kanssa Ykköstorin asiakkaaksi, eli palvelu toimii ja tavara löytää nopeasti uuden omistajan palvelumme kautta.

Ilmoituksen Ykköstorille saa 7 € hinnalla joko käymällä toimituksessa, soittamalla 0700-391110,
tai lähettämällä meille postia tai sitten tämän verkkolomakkeen kautta. Joulupukki-ilmoitukset joulunaikaan ovat 10 euroa kappaleelta ja yksityiset myyntitapahtumat 25 euroa.

Ilmoituksen MAX merkkimäärä on 190.
Ilmoitus ehtii keskiviikon lehteen, kun ilmoituksen jättää viimeistään tiistaina klo 14.00.

YKKÖS-TORI ON TARKOITETTU YKSITYISILLE 


Ilmoitus julkaistaan keskiviikon Ykkös-Lohjassa eli tiistaisin klo 14.00 mennessä jätetyt ilmoitukset ehtivät viikon lehteen. Lehden lisäksi ilmoitus ilmestyy myös lehden PDF versiossa osoitteessa www.ykkoslohja.fi sekä OstaLohjalta Facebookissa.

Ilmoituksen Ykköstorille saa 7€ hinnalla joko käymällä toimituksessa, soittamalla 0700-391110, tai lähettämällä meille postia tai sitten tämän verkkolomakkeen kautta. 15€ lisämaksulla saat ilmoitukseesi myös kuvan! Joulupukki-ilmoitukset joulunaikaan ovat 10 euroa kappaleelta ja yksityiset myyntitapahtumat kuten kirpputorit ja vastaavat 25 euroa

Jos myöhemmin ilmoitusten tarkastelussa tulee ilmi, että yritys on käyttänyt Ykköstori-ilmoitustilaa yrityksen toimintojena ja palveluiden myyntiin tai vuokraukseen, vaikkakin käyttämällä yrittäjän omaa puhelinnumeroa eikä yrityksen virallista numeroa, katsotaan tämä yritystoiminnaksi ja yritykselle tullaa lähettämään normaalin hinnoittelun mukainen mediatilalasku.