Ykköstori 5€

Ykköstori on lehtemme tarjoama markkina-ja kauppapaikka yksityisille.
Monet omia tavaroitaan kauppaavat henkilöt palaavat uuden tuotteensa kanssa Ykköstorin asiakkaaksi, eli palvelu toimii ja tavara löytää nopeasti uuden omistajan palvelumme kautta.

ilmoituksen Ykköstorille saa 5€ hinnalla joko käymällä toimituksessa, soittamalla 0700-391110,
tai lähettämällä meille postia tai sitten tämän verkkolomakkeen kautta.

Ilmoituksen MAX merkkimäärä on 190.
Ilmoitus ehtii keskiviikon lehteen, kun ilmoituksen jättää viimeistään tiistaina klo 14.00.

YKKÖS-TORI ON TARKOITETTU YKSITYISILLE 


Ilmoitus julkaistaan keskiviikon Ykkös-Lohjassa eli tiistaisin klo 14.00 mennessä jätetyt ilmoitukset ehtivät viikon lehteen. Lehden lisäksi ilmoitus ilmestyy myös lehden PDF versiossa osoitteessa www.ykkoslohja.fi sekä OstaLohjalta Facebookissa.

Ilmoituksen Ykköstorille saa 5€ hinnalla joko käymällä toimituksessa, soittamalla 0700-391110, tai lähettämällä meille postia tai sitten tämän verkkolomakkeen kautta. 15€ lisämaksulla saat ilmoitukseesi myös kuvan!

Jos myöhemmin ilmoitusten tarkastelussa tulee ilmi, että yritys on käyttänyt Ykköstori-ilmoitustilaa yrityksen toimintojena ja palveluiden myyntiin tai vuokraukseen, vaikkakin käyttämällä yrittäjän omaa puhelinnumeroa eikä yrityksen virallista numeroa, katsotaan tämä yritystoiminnaksi ja yritykselle tullaa lähettämään normaalin hinnoittelun mukainen mediatilalasku.