As Oy Lohjan Jaspin asunnot ovat nyt varattavissa Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskuksessa.

As Oy Lohjan Jaspi sijaitsee keskeisellä paikalla, keskellä Lohjaa. Lähes kaikki keskustan merkittävimmät palvelut ja kaupat sijaitsevat alle puolen kilometrin etäisyydellä Jaspin asunnoista.

Tähän kohteeseen tulee 36 asuntoa viiteen kerrokseen ja asuntokokoja on erilaisiin elämäntilanteisiin. Kompakteja yksiöitä, näppäriä kaksioita, erikokoisia kolmioita ja myös ainutlaatuinen kaksikerroksinen neliö – nämä kaikki tarjoavat tiloja hyvälle elämälle. Jokaiseen asuntoon rakennetaan joko ranskalainen tai lasitettu parveke, joista aukeavat kauniit maisemat Lohjanharjun suuntaan tai kodikkaalle sisäpihalle. Osassa asuntoja on oma sauna, kertoo asunnoista toimitusjohtaja Tuomas Tyrsky Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskuksesta.

Pihakannen alle rakennetusta autohallista on tälle yhtiölle varattu 22 autopaikkaa, jotka on mahdollista ostaa erillisinä autohalliosakkeina. As Oy Lohjan Jaspi tullaan liittämään kaukolämpöön ja rakennus liitetään valokuidulla kaapeli-tv- ja laajakaistaverkkoon. Taloyhtiön hallinnassa on väestönsuoja, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto. Jokaisella asunnolla on käytössään irtaimistovarastokomero. On myös mahdollista myös ostaa taloyhtiön kellarista ylimääräistä varastotilaa.

Kiinnostaisiko asunto Omenapihan korttelissa? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Nea Henrikssoniin puh. 040 676 2813, nea.henriksson@op.fi. Esitteitä ja lisätietoja on saatavissa osoitteesta opkoti.lansi-uusimaa@op.fi.

Uudistuneet asumisen palvelut – kaikki saman katon alta op.koti.fi

Asunnonvaihto on monitahoinen asia, johon liittyy paljon yksityiskohtia ja vastuita. Länsi-Uudenmaan OP-kiinteistökeskuksen ja OP:n tarjoamat asumisen palvelut kattavat kaikki olennaiset asumiseen liittyvän palvelut, esim. välityspalvelut, rahoituksen, arviointi- sekä lakipalvelut.