Lohjan kaupunki tarjoaa asiointiyhteydet kutsuliikenteellä kesällä (1.6.2020 – 12.8.2020) Pusulasta ja Nummelta Lohjan keskustaan perjantaisin ja Karkkilaan keskiviikkoisin. Perjantaisin auto lähtee kello 10.00 Pusulan keskustasta (kirkon vierestä) ja ajaa Nummen kirkon, Saukkolan Kauppakujan, Lohjantien/Saukkolantien ja Lempolan kautta Lohjan torille (Lohjantähden eteen). Paluukuljetus tapahtuu samaa reittiä kello 13.00. Vuoro on kaikille avointa joukkoliikennettä ja kyytiin voi tulla mistä vain matkan varrelta, myös paikoista, joissa ei ole pysäkkiä, mutta liikennöitsijän auto pystyy turvallisesti ottamaan tai jättämään matkustajia. Vuoro voi tarvittaessa viedä Lohjalla myös esimerkiksi Neidonkeitaalle.

Keskiviikkoisin auto lähtee Pusulasta (kirkon vierestä) kello 13.00 ja jatkaa Ikkalan kautta Karkkilan kaupungin keskustaan. Paluukuljetus samaa reittiä tapahtuu kello 15.00. Yhteydet ajetaan Lohjan kaupungin tilaamalla kutsuliikenteen autolla, jota liikennöi Taxiline Koskinen Oy.
Lohjan vuoroihin perjantaille ja Karkkilan vuoroihin keskiviikolle tulee tehdä ennakkoilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä suoraan auton numeroon. Näin liikennöitsijä pystyy varautumaan kuljetustarpeeseen sopivalla kalustolla. Jos tarvitsee esimerkiksi Pusulassa auton hakevamaan hieman kauempaa pysäkistä, voi kutsuliikenteen auton kuljettajalle soittaa ja sopia kuljetuspoikkeamasta. Kutsuliikenteen puhelinnumero autoon on: 010 320 6210. Autoon voi soittaa kaikkina arkipäivinä kello 9.00–16.00 välillä.

Kutsuliikenne sekä vuoroyhteydet Pusulasta Lohjalle ja Karkkilaan ovat kaikille käyttäjille avointa joukkoliikennettä. Matkan hinta on aina 3,30 euroa/suunta matkan pituudesta riippumatta.