Aurlahden rannan jumppatarjonnasta vastaavat tänä kesänä Lohjan Liikuntakeskus, Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico sekä Studio Flo. Varusteiksi kaikille tunneille kannattaa ottaa juomapullo ja joogaan myös jumppa-alusta. Jumpat alkavat 1.6. Lisätiedot: www.facebook.com/LohjanPuistojumpat

Maanantaisin kello 18.00–18.55 Lohjan Liikuntakeskus Oy pitää tehokkaan omalla kehonpainolla toteutettavan puistojumppatunnin, joka sopii kaikentasoisille liikkujille. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osiosta ja venyttelystä. Tunnilla ei mennä maahan, joten tunnille ei välttämättä tarvitse alustaa.

Keskiviikkoisin kello 18.15–19.00 on vuorossa Aplicon ja Studio Flon Ranta Zumba®. Kesän Zumba® yhdistää latinorytmit ja kuumimmat tanssityylit ja hitit. Luvassa on rytmikäs tanssitunti, jossa rasva palaa vastustamattoman mukaansa tempaavalla tavalla. Zumba on liikuntamuotona sekä hauskaa että tehokasta! Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Torstaisin kello 9.15–10.00 Aplico pitää Ranta-Yogan. Luvassa on mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Aurinkotervehdykset ja Yoga flow -sarjan voi tehdä nyt aamuauringon alla Lohjanjärven rannalla. Hyvä tapa aloittaa lomapäivä tai jatkaa reippaana työn pariin.

Puistojumppiin pääsee 5 € kertamaksulla, joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Jumppiin pääsee myös Lohjan Liikuntakeskuksen älykortilla tai Aplicon jäsenkortilla. Poikkeuksena aikaisempiin vuosiin, tänä kesänä tunneille ilmoittaudutaan paikan päällä tai etukäteen saman päivän aikana. Ilmoittautumiset kerätään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi. Mikäli tunnit siirtyvät sateen vuoksi sisälle, siitä ilmoitetaan puistojumppien Facebook-sivulla tuntia ennen tunnin alkua.