Juuri nyt näyttää siltä, että aikaisemmin julistettu poikkeustila olisi päättymässä Suomessa. Vaikka tästä ei ole vielä aivan täyttä varmuutta, voimme jo nyt miettiä kaikkia niitä asioita, joita pystymme taas pian tekemään ja tapahtumia mitä odottaa.

Kun lähes kaikki vinkit tekemisen keksimiseen karanteenin aikana on käytetty, on nyt aika keskittyä kaikkiin niihin hauskoihin ja mukaviin tapahtumiin jotka odottavat meitä jokaista Lohjalla.

Vaikka yli 500 henkilön tapahtumat on ainakin toistaiseksi kielletty 31.7 asti hallituksen määräyksen mukaisesti, löytyy Lohjalta silti paljon tekemistä ja ulkoiltavaa pienempien ryhmien tai vaikkapa oman perheen kesken.

Jari Sillanpään konsertti siirrettiin

Yksi varmasti jännittävimmistä tapahtumista mitä odottaa on Jari Sillanpään konsertti joka siirrettiin Keväältä, Syksyyn. Uusi aika konsertille on 21. Lokakuuta 2020.

Parempi näin, että tapahtuma siirretään eikä peruta kokonaan. Tämä on siis yksi niistä asioista mitä voimme Lohjalla odottaa ilomielin.Uutisissa isosti ollut Jari Sillanpää jaksaa vieläkin keikkailla ja kysyntää riittää. Hyvä niin!

Eri sivustot tarjoavat loistavan kattauksen viihdettä

Jos tulevan kesän aikana sattuu tulemaan tuttuun tyyliin myös sateisia päiviä, on tähänkin asiaan ratkaisu. Koska emme voi etukäteen valita sitä päivää, jolle haluamme suunnitella muuta tekemistä sateen ajaksi on nettipelaaminen loistava ratkaisu. Tämä kyseinen sivusto antaa jokaiselle asiakkaalle uuden tarjouksen joka päivä.

Kun jännittäviä etuja on tarjolla vuoden jokaisena päivänä, ei ensimmäistä käyntiänsä sivustolla tarvitse suunnitella etukäteen. Pystyt vain nappaamaan puhelimen taskustasi ja siirtymään viihdyttävien pelien pariin muutamalla painalluksella juuri sinä päivänä, kun on hieman liian huono sää ulkoiluun tai pihalla touhuamiseen.

YouTube, Netflix ja muut videotoistopalvelut ovat jo raportoineet myös käytön ja kävijöiden kasvun. Tällaiset sivustot ja palvelut nostavat todellakin päätään pandemian aikana.

Harkitse auton huoltamista

Nyt jos koskaan on loistava hetki tehdä autolle pitkään kaivattua huoltoa. Jos omistat auton et todennäköisesti tarvitse sitä pidempiin reissuihin ainakaan ihan pieneen hetkeen. Juuri tämän syyn takia nyt auto kannattaa viedä huoltoon. Jokaisen autossa on varmasti niitä pieniä kosmeettisia vikoja joita emme ole aikaisemmin jaksaneet korjata.

Viemällä autosi korjaukseen nyt tuet myös paikallisia yrityksiä huonompina aikoina. Samalla voi vaikka poiketa jossakin paikallisessa ravintolassa hakemassa take-away lounaan itsellesi tai perheellesi.

Auton huoltaminen on myös asiallista tehdä näinä aikoina. Siinä ei ole sinänsä tarvetta ihmisten kohtaamiselle. Jätät auton huoltamon pihaan sovitusti, avaimet sisällä.

Lähde lenkille Lohjan poluille

Vaikka tapahtumiin ei vielä pystykkään osallistumaan voi omatoimista tekemistä aina järjestää. Esimerkiksi Kettukallion elämystila tarjoaa loistavan määrän tekemistä myös perheen pienimmille.

Myös Puujärvi ja Savilahdensalmi sekä näiden ympäristö soveltuu loistavasti samoiluun ja grillaamiseen. Alueen ympäristö ei ole kovin haastavaa, joten uudempikin eräilijä pystyy varmasti suunnistamaan järven ympäristössä erittäin helposti. Liikkuminen kannattaakin aloittaa juuri nyt, sillä kun rajoituksia aletaan purkamaan toden teolla olet elämäsi kunnossa!