Myös nuorisotalot aukeavat jälleen.

Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää Back to school -tapahtuman lauantaina 15.8. Toimintakeskus Harjulassa. Back to school päättää pitkin kesää järjestettyjen Selvä Kesä -tapahtumien sarjan. Tapahtuma on päihteetön ja sinne on vapaa pääsy.

Menoa ja meininkiä on luvassa niin sisällä kuin pihallakin. Ohjelmassa on elävää musiikkia, graffitikilpailu, katusählyturnaus, koulutarvikkeiden tuunausta sekä paikallisia toimijoita esittelemässä toimintaansa.

Dixin kesäkahvila sisä- ja ulkopöytineen on avoinna koko tapahtuman ajan. Tarjolla on kuumia juomia, virvoitusjuomia ja makeaa. Vain käteismaksu. Ruokatarjoilusta vastaa Chiliveikot ry:n teltta, josta saa herkullista kanapaellaa ja lettuja.

Lohjan Liikuntakeskus virittää pihalle tasapainoa koettelevan slacklinen. Dixin yläkerrassa pääsee tuunaamaan koulutarvikkeitasi (ota omasi mukaan). Harjulan sisätiloissa esiintyvät Lemmy ry:n Bändien kehityskaari -projektin muusikot. Tapahtuman päättää toivottu ja odotettu Cledos!

Ohjelma ulkona kello 12.00–16.00 ja sisällä kello 13.00–17.00: Kello 13.00–15.00 tarjolla kanapaellaa ja lettuja, 12.00–16.00 katusäbäturnaus, 13.00–16.00 graffitikilpailu, 14.00–16.00 Lohjan Elävän Musiikin Lemmy ry:n bändien kehityskaarelaiset: Milja Sivula ja Love Bird 16.00–17.00 Cledos. Muutokset ohjelmaan ja tapahtumaan mahdollisia. Viimeisimmän tiedon tapahtumasta saa www.nuorilohja.fi. Tapahtuman yhteyshenkilönä toimii Mira Lillman, mira.lillman@lohja.fi, 050 553 2005.

Nuorisotalot aukeavat 17.8. alkaen

Lohjan yhdeksän nuorisotaloa avaavat ovensa jälleen koronaviruksen vuoksi pitkäksi venyneen kesätauon jälkeen. Nuorisotalot löydät Sammatista, Karjalohjalta, Routiolta, Virkkalasta, Ojamolta, keskustasta, Perttilästä, Pusulasta sekä Nummelta. Toimintaa on tarjolla yhdellä tai useammalla nuorisotalolla viikon jokaisena päivänä maanantaista lauantaihin. Nuorisotalolle ovat tervetulleita kaikki nuoret 5.-luokkalaisista 17-vuotiaisiin.

Nuorisotaloilla on mahdollisuus pelata biljardia, konsolipelejä, lauta- sekä korttipelejä, tavata kavereita, askarrella, tehdä ruokaa sekä osallistua itse toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Nuorisotalojen ohjaajat ovat koulutettuja ammattilaisia, joiden puoleen voi kääntyä kaikissa asioissa.

Nuorisotalojen ikärajat, aukioloajat sekä yhteystiedot löytyvät tutusta osoitteesta www.nuorilohja.fi. Noudatamme hyvää käsihygieniaa nuorisotaloilla, ja toivomme että nuorisotalolle ei tulla, jos on pieniäkään flunssan oireita itsellä tai perhepiirissä. Näin minimoimme korona-altistusten riskin ja varmistamme sen, että nuorisotalo on kaikille turvallinen ympäristö. Tervetuloa nuokkareille!

Teksti: nuoriso-ohjaaja Olavi Turpeinen, Lohjan kaupungin nuorisotyö