Tänään: 22.07.2024

Päätoimittaja

Byggmax etsii uusia liikepaikkoja Lohjalta – tarjolla 5 000 euron vinkkipalkkio

byggmax, vihjepalkkio

Byggmax etsii uusia liikepaikkoja Lohjan seudulta sekä useilta muilta paikkakunnilta ympäri Suomea. Uuden myymälän perustamiseen johtaneesta vinkistä on vihjeen antajalle luvassa 5 000 euron palkkio. Rakennustarvikeketjun pidemmän aikavälin tavoitteena on kasvaa 20–25 myymälän verkostoksi Suomessa.

Byggmax on avannut Suomeen tänä vuonna jo kaksi uutta myymälää, Riihimäelle ja Kokkolaan, osana uutta kasvustrategiaa. Tavoitteena on edelleen laajentaa myymäläverkostoa ja Byggmax etsii uusille myymälöille sopivia kiinteistöjä eri puolilta Suomea. Byggmax pitää Lohjaa yhtenä potentiaalisena uutena myymäläpaikkakuntana. Byggmax lupaa maksaa 5 000 euron löytöpalkkion kiinteistöstä vinkanneelle, jos Byggmax perustaa kyseiseen kohteeseen uuden myymälän. Paikkavinkin voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen;
aleksi.virkkunen@byggmax.fi.

– Aiomme merkittävästi laajentaa toimintaamme Suomessa ja pitkällä aikavälillä tavoitteenamme on vähintään 20–25 myymälän verkosto. Toimivan liikepaikan löytäminen on avainasia myymälän menestymiselle. Usein paikallistietämys auttaa tässä. Siksi olemme valmiita maksamaan reilun palkkion uuteen myymälään johtaneesta vihjeestä, kertoo Byggmax Suomen maajohtaja Aleksi Virkkunen.

Byggmax etsii valmiita, tarpeisiinsa sopivia kiinteistöjä vuokralle. Lupaavia liikepaikkoja etsitään ennen kaikkea seuraavilta alueilta: Forssa, Hämeenlinna, Jyväskylä, Järvenpää, Kaskinen, Kristiinankaupunki, Kuopio, Lohja, Mikkeli, Närpiö, Parainen, Tammisaari, Uusikaupunki sekä pääkaupunkiseutu.

Tonttien pinta-alan tulee olla 8 000–10 000 neliömetriä ja rakennusten yhteispinta-alan (myymälä ja kylmähalli) enintään 2 500 neliömetriä.

Palkkio annetaan vinkin ensimmäisenä antaneelle henkilölle ja ehtona on, että kiinteistö on Byggmaxille ennestään tuntematon. Kiinteistön omistajalle, joka vuokraa tai myy kiinteistön meille, ei palkkiota makseta erikseen, vaan se on osa vuokra- tai myyntihintaa.

Lisätietoja löytöpalkkiosta on saatavilla Byggmaxin verkkosivuilta: https://www.byggmax.fi/tietoa-byggmaxista/löytöpalkkio