DEGERBYN POSSUJUHLAT / DEGERBY GRISFEST 2024

* SWEET * Topmost * Hott File *

  • Perinteiset hyvän mielen festarit Inkoon idyllisissä maalaismaisemissa jo 19. kertaa!
  • Pääesiintyjänä uransa jäähyväiskiertueella oleva maailmankuulu hittibändi SWEET!

Lauantai 6. päivä heinäkuuta

Kello 18.00 – 24.00 (Portit avataan kello 17.00.)

Degerbyntie 6, Degerby, Inkoo 10160

Degerbyn Possujuhlat – perinne ja musiikkielämys

Degerbyn Possujuhlat on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään Inkoossa. Vuodesta 2005 lähtien järjestetty festivaali on kasvanut vuosi vuosi vuodelta, houkutellen kävijöitä ympäri Suomea. Festivaali tarjoaa yhdistelmän perinteistä suomalaista kyläjuhlan tunnelmaa ja laadukasta musiikkia, joka vetoaa niin nuoriin kuin aikuisiinkin. Tämän vuoden pääesiintyjänä nähdään kansainvälisesti tunnettu brittiläinen hittibändi SWEET, joka tekee jäähyväiskiertuettaan.

Viime kesänä tapahtuman pääesiintyjänä nähtiin legendaarinen Smokie, jota olin monet vuodet yrittänyt saada Possujuhlille. Tänä vuonna jatketaan samaan tyyliin, kun onnistuimme kiinnittämään pääesiintyjäksi uransa jäähyväiskiertueella olevan Sweet-yhtyeen. Yhtyeen ensi kesän esiintyminen pienessä Degerbyn kylässä on siinä mielessä historiallinen, että missään muualla Suomessa Sweet-yhtyettä ei tällä pitkän uran päättävällä jäähyväiskiertueella nähdä

Kisu Jernström toteaa

Inkoon idyllinen ympäristö kutsuu

Degerbyn Possujuhlat sijaitsee Inkoossa, joka tarjoaa loistavat puitteet tapahtumalle. Tapahtuma-alue on helppo saavuttaa Helsingistä, Tammisaaresta ja Lohjalta, mikä tekee siitä houkuttelevan niin paikallisille asukkaille kuin kauempaa saapuville vieraille. Festivaali pidetään kesäisessä ja vehreässä ympäristössä, joka täydentää ainutlaatuisen festarikokemuksen.

Musiikillinen nostalgiatrippi ja monipuolinen ohjelma

Tapahtuman musiikkitarjonta on aina ollut monipuolinen ja laadukas. Sweet tuo festivaalille brittipopin klassikkoja, kuten ”The Ballroom Blitz” ja ”Fox on the Run”. Lisäksi esiintymässä on suomalainen legenda Topmost, joka juhlii 60-vuotista taivaltaan musiikkikentällä. Esiintyjäkaartiin kuuluu myös paikallinen suosikki Hott File, joka tunnetaan energisistä live-esiintymisistään.

Kisu ja Tiina Jernström – tapahtuman sydän

Tapahtuman järjestävät Kisu ja Tiina Jernström, jotka ovat tunnettuja paikallisia yrittäjiä ja kulttuurivaikuttajia. Heidän panoksensa festivaalin järjestämisessä on ollut korvaamaton, tuoden yhteen musiikin, yhteisön ja kulttuurin.

Degerbyn Possujuhlia vietetään ensi kesänä jo 19. kerran peräkkäin. Ja totta kai me olemme tässä meidän pienessä kyläyhteisössä tapahtumastamme ylpeitä etenkin, kun olemme vuosi toisensa jälkeen saaneet paikan päälle esiintymään koko maailman tuntemia tähtiä. Nostalgian hengessä tietysti mennään. Aikuiseen ikään varttunut yleisö on tähtäimessämme. Robert Wellsin, Johnny Loganin, Smokien ja nyt sitten Sweet-yhtyeen musiikki ja hitit herättävät muistoja ja puhuttelevat erityisesti aikuisväestöä,

Kisu

Festivaalin historia ja merkitys yhteisölle

Degerbyn Possujuhlat ovat olleet alueen kulttuuritapahtumien kärjessä jo lähes kaksi vuosikymmentä. Juhlat ovat paitsi musiikkitapahtuma, myös merkittävä kohtaamispaikka alueen asukkaille ja vieraille. Tapahtuma on kasvattanut merkitystään vuosien varrella, ja se on muodostunut olennaiseksi osaksi Inkoon kesää.

Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys

Tapahtuman järjestäjät ovat panostaneet erityisesti turvallisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Alueella on huolehdittu riittävistä turvallisuustoimenpiteistä ja ensiapupalveluista, ja jätteiden kierrätys ja ympäristöystävälliset ratkaisut ovat tapahtuman keskeisiä teemoja.

LIPUT:

Liput myynnissä www.lippu.fi ja Degerby Deli sekä portilta.

Lippujen ennakkomyynti alkaa 15.3.2024. Lippuja on myytävänä vain rajoitettu määrä.

Degerby Deli – 59,50 €

www.lippu.fi – 59,50 € + kulut

Portilta, jos lippuja jäljellä – 65,00 €

Ei ikärajaa!

Hotellivaraukset: hotellisiuntio.fi/sweetdreams

Hott file
Topmost