Ykkös-Lohja on kaupunkilehti, joka on ilmestynyt Lohjalla, Vihdissä ja Karkkilassa sekä Siuntiossa jo yli 30 vuotta. Nykyään jakelu kattaa joka viikko Lohjan, Pohjois-Siuntion sekä Nummelan 34 000 lehden painoksella ja tämän viikon tapainen laajennettu lehti tehdään kerran kuukaudessa: tämä jaetaan lisäksi Vihtiin ja Karkkilaan eli painosmäärä on 44 000 lehteä.

Mainosjakelun välityksellä jaettu Ykkös-Lohja on alueen medioista painokseltan suurin, mutta olemme aktiivisia myös digitaalisessa mediassa, josta meillä on kokemusta yli 20 vuoden ajalta. Itseasiassa olemme julkaisseet ensimmäiset kotisivut omille asiakkaillemme jo 90-luvulla ja nykyään tarjoamme yritysasiakkaillemme laajoja digitaalisen median mahdollisuuksia aivan paikallisesti tai kansallisesti.

Ei ainoastaan kaupunkilehti

Digitaalinen media on hyvä lisä paikallisellakin tasolla. On tosiasia, että nuoret aikuiset eivät tilastollisesti lue yhtä paljon lehtiä kuin ennen luettiin, mutta siksi meidänkin lehden jokainen artikkeli ja jokainen lehti on maksutta luettavissa kotisivuillamme www.ykkoslohja.fi osoitteessa. Sivuillamme käykin joka kuukausi yli 12 000 eri kävijää.
Digitaalinen media tavoittaa lukijoita ja yritysten mahdollisia asiakkaita monikanavaisesti. Ykkös-Lohjan kumppaneiden kanssa me pystymme tarjoamaan paikalllisille yrityksille paketteja, joissa mainos ja yrityksen uutiset pääsevät näkyville tarvittaessa niin erilaisille kotisivuille, kuin myös Facebook, Instagram, Twitter, YouTube ja Twitch kanaviin – riippuen ihan siitä, missä potentiaaliset asiakkaat ovat. Me emme siis ole pelkkä jaettava kaupunkilehti, vaan meiltä yritttäjä saa myös digitaalisen näkyvyyden.

Esimerkkinä ravintolat

Yksi esimerkki palveluistamme on ravintoloille Lohjalla ja nyt myös Nummelassa tarjolla olevat ravintolamarkkinointikanavat. Voimme siis yhdistää ravintoloille lehden, Facebookin ja kotisivut ja julkaista vaikka ravintolat lounaslistat, ruokalistat, takeaway-tarjoukset yms. Ja jos se ei vielä riitä, kumppanimme mainosteippaamo Omalogo Oy voi vielä tuottaa ulkomainokset, autoteippaukset, ikkunateippaukset ja vaikka jakelumainokset yhteistyössä nummelalaisen Painokiila Oy:n kanssa – paikallisesti, ammattitaidolla.


Lohjalla tämä ravintolamarkkinointi tarkoittaa:
www.lohjanravintolat.fi
www.facebook.com/ravintolat
Vihdissä se tarkoittaa:
www.vihdinravintolat.fi
www.facebook.com/ostavihdista

Vauhdita paikallista markkinointiasi Lohjalla, Vihdissä ja Karkkilassa

Ykkös-Lohja pystyy tarjoamaan entistä laajemman markkinointipaketin erilaisille yrityksille. Meillä on tarjolla alueelliset digikanavat tukemaan yrityksesi markkinointia, mutta voimme myös luoda erikseen mainoskampanjoita niin Facebookin kuin Googlen puolelle, jopa ilman kaupunkilehden mukana oloa.

Lännen Helmi tulossa

Kesäkuussa on jälleen tulossa myös Lännen Helmi, heti kesäkuun 1.viikolla. Lännen Helmi jaetaan laajennetun jakelun lisäksi myös Veikkolaan ja Kirkkonummelle ja sen on jälleen alueen laajin kesälehti – kysy lisää mediamyynnistämme!

KO