Eduskuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia ja nyt ollaan siinä vaiheessa, kun viimeistään pitää alkaa tilata niitä julisteita, kylttejä, tarroja, liivejä, lehtimainoksia, suorajakelua, autotarroja – tämä kirjoitus pitää tietoa näistä, ja tarjoilee linkkejä ja mahdollisuuksia jo mainosten ja mainostuotteiden tilaamiselle ja mainostilan varaamiselle ja suorajakelun tilaamiselle – jos haluat oikeasti eduskuntaan, sinun tulee näkyä sekä kuulua, ja me voimme auttaa sinua monikanavaisesti – paikallisesti Läntisellä-Uudellamaalla.

Diginäkyvyydellä kosketuspintaa digitaalisesti

Meidän kauttamme ehdokkaalle on pääsy useampaan paikalliseen kanavaan, joihin ei muuten olisi pääsyä. Tämän taustalla on se tosiasia, että olemme tuottaneet sisältöä, markkinointia ja mainoksia sosiaalisen median kanaviin jo yli 10 vuotta (15 vuotta), ja verkkosivujen kanssa olemme olleet tekemisissä yli 20 vuotta. Tämä mahdollistaa meille vaaliehdokkaiden mielipiteiden ja vaalimainosten näyttämisen alueellisesti Läntisellä Uudellamaalla näissä kanavissa:

Näiden yllälistattujen kanavien lisäksi monet niistä jakavat automaattisesti julkaisut eteenpäin toisiin kanaviin kuten Twitter, LinkedIn ja toiset Facebook sivut ja ryhmät. Näissä kannattaa olla ajoissa liikenteessä ja kysellä hintoja ja tarjouksia suoraan: Kari Oksanen, myynti@ertuki.fi tai soittamalla 0400733469 arkisin kello 9-16.

Printti ja suoramainonta toimivat yhä mainonnassa – myös vaaleissa

Eduskuntavaalimainontaan ajatellen voimme tarjota ehdokkaille erilaisia suoramainonnan palveluita lähtien lehtimainoksista Ykkös-Lohjassa kattaen Lohjan, Pohjois-Siuntion, Vihdin ja Karkkilan joko 33200 lehden levikillä tai päävaalilehdessä 29.3. peräti 44200 lehdellä!

11. (15.3) Maatalous, kone ja metsä & EDUSKUNTAVAALIT

12. (22.3) Rakentaminen ja saneeraus & EDUSKUNTAVAALIT

13. (29.3) Autoilu ja liikenne & EDUSKUNTAVAALIT LAAJA

Näihin lehtiin voi jo nyt varata sekä tavallisia vaalimainoksia, että haastatteluun perustuvan PR-vaalimainoksen, kuten tässä on tehty muutama vuosi sitten puolikkaalla PR-vaalimainoksella:

Lehtimainoskampanjat toteutamme Ykkös-Lohjassa, mutta kauttamme on mahdollista teettää alusta alkaen myös koteihin jaettava mainoslehtinen aina A5-koosta lähtien – ja saat meiltä kokonaispalvelun kattaen esitteen taiton, painon, sekä jakelun alueellisen mainosjakelun (Länsi-Uudenmaan Mainosjakelu ja Helsingin Jakeluexpertit) kautta tarvittaessa vaikka koko Läntiselle Uudellemaalle, tai sille alueelle mille sen nimenomaan haluatte aina muutaman tuhannen painoksen määrästä kymmmeniin tuhansiin. Näissä kannattaa olla ajoissa liikenteessä ja kysellä hintoja ja tarjouksia suoraan: Kari Oksanen, myynti@ertuki.fi tai soittamalla 0400733469 arkisin kello 9-16.

Hyviä ehdotuksia vaaliehdokkaan näkyvyyden optimoimiseksi:

Vaihtoehtoja näkyvyydelle löytyy aina kangaskasseista, pipoista, liiveistä ja erilaisita tarroista lähtien ja kaikki haluamallenne värillä, logolla, numerolla, viestillä – tilaa ajoissa ja varmistat, että myös saat tuotteesi ajoissa, ovat ne sitten muutamia julisteita, satoja pikkutarroja, tai kymmenen vaaliliiviä – hinnat ovat kohtuulliset ja olemme paikallinen, pieni suomalainen toimittaja. Kysy tarjousta jo tänään Omalogo Oy:n sähköpostin myynti@omalogo.fi kautta.

Kokonaisvaltaisesti tai vain yksi osa

Voit siis helpottaa omaa vaalimainontaasi tilaamalla meiltä kokonaispaketin ja me järjestämme kaiken: julisteen/tarran/mainoksen taiton, painamiset, jakamiset, tekemiset – sinä tilaat, hyväksyt ja teet sen varsinaisen vaalityön. Onnea vaaleihin!