Tänään: 17.07.2024

Länsi-Uudenmaan vaalilehteen on aikaa vain kolmisen viikkoa. Länsi-Uudenmaan vaalilehti ilmestyy 27.-30.3.2019 alueella Siuntio – Lohja – Vihti – Karkkila – Kirkkonummi.

Lehti jaetaan yli 60 000 kotitalouteen ja lehti sisältää Uudenmaan vaalipiirin ehdokkaiden haastattelua, vaalimainoksia sekä normaalin Ykkös-Lohjan uutiset ja mainokset. Täyttä asiaa jälleen kerran.

Vaalilehti kolmannen kerran

Erikoisteemainen eduskuntavaalilehti tehdään nyt kolmatta kertaa ja ensimmäistä kertaa vaalilehti jaetaan myös Kirkkonummelle.

Jokaisella kerralla on vaalilehdessä ollut lukuisa määrä ehdokkaiden haastatteluita, ja haastatelluista ehdokkaista moni on löytänyt itsensä vaalien jälkeen eduskunnasta kansanedustajana.

Ehdokkaiden haastattelut myös nettiin

Jokainen lehteen tehtävä ehdokashaastattelu päätyy myös hyvissä ajoin nettiin www.suomenpolitiikka.fi uutis- ja ajankohtaiset osioon, jossa muutenkin uutisoidaan erilaisia Suomen poliittisia kysymyksiä tai ajankohtaisia poliittisia ajatuksia.

Aikaa varata oma mediatila ja haastattelu

Vaaleihin on aikaa reilu kuukausi ja vähitellen alkaa loppukiri. Mikä sitten on vaalien tulos, nähdään huhtikuussa, ja silloin nähdään myös, kuinka moni Ykkös-Lohjan vuoden 2019 vaalilehdelle haastattelun antanut ja tehnyt ehdokas pääsee eduskuntaan saakka.