Näytelmäkerho Kässäri julkaisee uuden pienoishuvinäytelmän Ellan Baari 2, joka saa ensi-iltansa

maanantaina 17.4 Kässän taidetalolla klo 19.00. Näytelmän on kirjoittanut ja ohjannut Antti Tulonen.

– Omaa viihtymistä ohjaajana on aina edesauttanut Kässäri-ryhmän innostunut suhtautuminen erilaisiin rooleihin ja erilaisiin teksteihin, joita vuosien varrella olemme valmiiksi esityksiksi työstäneet, kertoo Tulonen

Keväällä 2022 esitetty ELLAN BAARI -näytelmä sisälsi fiktiivisiä elementtejä Virkkalan historiasta, vaikka osa henkilöhahmoista perustuikin aitoihin ja oikeasti Virkkalassa eläneisiin ihmisiin.

Baarin asiakaskunta on jälleen kerran erittäin kirjavaa, ja mukana on jopa Virkkalan historiasta tuttuja hahmoja. Näytelmässä seikkailee jälleen myös fiktiivisiä henkilöitä.

Ellan Baari 2 jatkaa tarinaa Ellan Baarissa, joka on täynnä värikkäitä asiakkaita ja tapahtumia. Baarissa häärii asiakkaana edelleen superpätevä asiantuntija, joka haluaa kehittää Virkkalaa ja saada siitä oikean metropolin. Matka ei ole helppo, ja hän kohtaa monia esteitä matkallaan.

Ella Tiainen ja Mette Ahmaoja

Patruunskaa näyttelevä Eeva-Maija Tallgren kertoo, että näytteleminen ei oikeastaan ole ollut hänen juttunsa, mutta koska viimevuotinen roolisuoritus sai helsinkiläisiltä ja salolaisilta ystäviltä niinkin positiivisen vastaanoton, rohkeni hän ottaa tehtäväkseen myös tämän jatko-osan toivoen, että yleisö löytäisi tämänkin esityksen.

– Vuorosanojen oppiminen on vain aiheuttanut pientä ahdistusta. Mutta koska teksti on niin posketonta ja porukka huumorintajuista, niin harjoituksista saa aina hyvän mielen, vaikka kotoa lähtiessä olisikin ollut väsyksissä tai allapäin”, Tallgren kertoo.

Katsojan onkin syytä pysyä tarkkana seuratakseen tarinaa ja henkilöhahmoja, sillä kaikki asiakkaat eivät välttämättä ole ollenkaan edes samoilta aikakausilta.

Kässäriläisten seurassa yleisö pääsee tekemään aikamatkan baarin maailmaan.

Onko konsultti Ahdasväljä vielä kehittämässä Virkkalaa uusilla ideoillaan? Nähtäväksi jää myös, miten patruunskan varainkeräys sujuu ja miten Riikun mamma reagoi Ellan uusiin suunnitelmiin. Lisäksi onko baarin puhelin Virkkalan ainoa viestintäväline?

Vuoden 2022 näytelmä sai huikean suosion ja onnistui yllättämään yleisön hulvattomalla ilottelullaan. Nyt Ellan Baari ”ratsastaa jälleen” uudella esityksellä.

Näytelmäkerho Kässäri tarjoaa yleisölle jälleen kerran hauskan ja viihdyttävän esityksen, joka saa varmasti hymyn huulille. Ellan Baari 2 on ehdottomasti näkemisen arvoinen näytelmä, joka tarjoaa huumoria ja draamaa Virkkalan baarin värikkäässä maailmassa. Mukana menossa myös Hilman Herkku.

Ensi-ilta maanantaina 17.4 klo 19.00 Kässän taidetalolla, Tynninharjuntie 21, Virkkala.

Muut esitykset: Ti 18.4 klo 19.00, Ke 19.4 klo 19.00, To 20.4 klo 19.00, La 22.4 klo 15.00, Su 23.4 klo 15.00, Ma 24.4 klo 19.00, Ti 25.4 klo 19.00, Ke 26.4 klo 19.00 ja To 27.4 klo 19.00.