Tänään: 12.07.2024

Halvin sähkösopimus - miten sellaisen löytää?

Päätoimittaja

Esittelyssä Aalto Energian sähkösopimukset

sähkösopimus

Tyyni jatkuva

Tyyni Jatkuva -sähkösopimus tarjoaa joustavuutta ja vapautta toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, jossa sähkön hinta on vakio 7,90 c/kWh + 2,90 €/kk. Ensimmäiset kaksi kuukautta perusmaksu on 0 €. Sopimus sopii niille, jotka haluavat ennakoitavuutta sähkölaskuunsa ilman pitkäaikaista sitoutumista. Hinnoittelumuutoksista ilmoitetaan aina 30 päivää etukäteen.

Edut:

 1. Tasainen hinnoittelu ympäri vuorokauden
 2. Helppous ilman kulutuksen optimointia
 3. Joustava toistaiseksi voimassa oleva sopimus
 4. Ennakoitavat kustannukset
 5. Turvallisuus 30 päivän ennakkoilmoituksella hinnoittelumuutoksista

Ankkuri kiinteä 3kk

Ankkuri Kiinteä 3kk -sähkösopimus tarjoaa kiinteän hinnan kolmeksi kuukaudeksi (7,95 c/kWh + 3,95 €/kk), jonka jälkeen sopimus jatkuu pörssisähkösopimuksena. Tämä sopimus sopii niille, jotka haluavat lyhytaikaisen hinnan vakauden.

Tämä sopimus on suunniteltu tarjoamaan hintavarmuutta kaikille kotitalouksille. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat ennakoitavat kustannukset ilman tarvetta seurata sähkön spot-hintoja.

Ei huolta markkinahintojen vaihteluista

Määräaikainen kiinteähintainen sopimus suojaa sinua sähkömarkkinoiden hintaheilahteluilta. Sinun ei tarvitse tarkistella spot-hintoja, mikä tekee sähkölaskusta helpommin ennakoitavan.

Seuraa kulutusta helposti

Oma Aalto -sovellus tarjoaa helpon tavan seurata sähkönkulutustasi. Voit pysyä kärryillä kulutuksestasi ja hallita energiankäyttöäsi tehokkaasti.

Joustava sopimusmalli

Vaikka sopimus on määräaikainen 3 kuukautta, se jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassaolevana pörssisähkösopimuksena, jossa on vain kahden viikon irtisanomisaika. Tämä joustavuus tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille.

Sopimuksen tiedot

Määräaikainen sähkösopimus on turvallinen valinta. Energianhinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan riippumatta markkinahintojen vaihteluista. Määräaikainen sopimus sitoo sekä sinua että palveluntarjoajaa: hinta ja ehdot eivät muutu kesken kauden, eikä sopimusta voi irtisanoa, paitsi muuttotilanteessa.

Luotsi pörssisähkö

Luotsi Pörssisähkö -sopimus antaa mahdollisuuden hyödyntää markkinahintojen vaihteluita (0,42 c/kWh + spot-hinta + 1,90 €/kk). Sopimus sopii erityisesti niille, jotka haluavat optimoida sähkönkulutuksensa edullisimmille tunneille.

Helppo pakettisähkö

Helppo Pakettisähkö -sopimus tarjoaa kiinteän kuukausihinnan (alkaen 12,90 €), joka sopii kotitalouksille, joiden vuosikulutus on alle 4000 kWh. Tämä sopimus on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat välttää yllätyksiä sähkölaskussaan.

Vartti sesonkihinta

Vartti Sesonkihinta -sähkösopimus tarjoaa kiinteän hinnan kuluvan vuosikvartaalin ajaksi (6,35 c/kWh + 2,50 €/kk). Tämä sopimus sopii niille, jotka haluavat suojautua hinnanvaihteluilta lyhyellä aikavälillä.

Muuttamassa?

Aalto Energia tarjoaa muuttotilanteisiin mahdollisuuden kytkeä sähköt päälle samalle päivälle, mikä helpottaa muuttostressiä. On tärkeää varmistaa, että uusi osoite on ajan tasalla palveluntarjoajan tiedoissa.

Oma Aalto -palvelu

Oma Aalto -palvelu mahdollistaa sähkönkulutuksen reaaliaikaisen seurannan ja optimoinnin. Tämä palvelu auttaa sinua säästämään energiaa ja rahaa tarjoamalla selkeän näkymän kulutustietoihisi.

Lista sähkösopimusten eduista

 1. Joustavuus
 2. Kiinteä hinta
 3. Pörssisähkö
 4. Helppous
 5. Turvallisuus
 6. Nopeat kytkennät
 7. Seuranta
 8. Tarjoukset

Luotsi pörssisähkösopimuksen edut

Markkinoiden tehokkuus

Pörssisähkösopimus hyödyntää sähkömarkkinoiden dynamiikkaa, mikä voi johtaa huomattaviin säästöihin. Ajoittamalla kulutuksen edullisille tunneille voi säästää merkittävästi.

Seuranta ja optimointi

Oma Aalto -sovelluksen avulla voit seurata ja optimoida sähkönkulutustasi reaaliajassa. Suosittelemme myös FinGridTuntihinta-sovellusta, joka ilmoittaa pörssisähkön edullisista ja kalliista tunneista.

Negatiivisen hinnan hyvitys

Hyvitämme myös negatiiviseksi painuneet pörssitunnit asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa, että jos pörssihinta laskee negatiiviseksi, saat hyvitystä sähkölaskussasi.

Läpinäkyvä hinnoittelu

Hinnoittelu koostuu perusmaksusta, marginaalista ja tunneittain vaihtuvasta SPOT-hinnasta, mikä auttaa sinua seuraamaan kulutustasi ja laskemaan kustannuksia.

Joustavuus

Luotsi Pörssisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jonka irtisanomisaika on vain kaksi viikkoa, mikä antaa sinulle vapauden vaihtaa sopimusta tai palveluntarjoajaa tarvittaessa nopeasti ja helposti.

Edut pähkinänkuoressa

 1. Edulliset hinnat
 2. Säästömahdollisuudet
 3. Seurantasovellukset
 4. Negatiivisen hinnan hyvitys
 5. Läpinäkyvyys
 6. Joustavuus