Tänään: 25.07.2024

Päätoimittaja

Firman pikkujoulut aloittaa maailmanvalloituksen!

Naurunpaikkoja janoavalle yleisölle on tarjolla huumorin huippuhetkiä, kun uusi, musiikkipitoinen sketsikomedia Firman pikkujoulut vierailee Lohjan Laurentius-salissa to 18.11.2021 klo 19.

Mehevää kohellusta ja poskettomia tyyppejä pursuavassa hulluttelussa pyörähtelevät Tippuriwaaran Isäntä, Pedro Gazpacho de la Renttu, Ylihoitaja Anneli Alakosteikko ja muut hervottomat vipeltäjät. Välillä raikaavat musiikkinumerot niin että talitintit meinaavat oksilta pudota.

Yleisön nauruhermoja kutkuttamassa nähdään monenkin teatterin pakeilta tuttu Sakari Kautto. Muusikkona mainetta niittänyt ja nyttemmin näyttelijänä aluevaltauksen tehnyt  Lasse Tenhunen ei jää ”pekkaa pahemmaksi”, mitä yleisön naurattamiseen tulee.                  

Anneli Alakosteikkona nähdään 45-vuotista taivaltaan näyttelijänä juhliva Eeva Eloranta.              

 –Anneli on mainio hahmo, joka pursuaa huumoria ja mehevää naisellisuutta, kuvailee Eloranta innostuneena. –Tykkään tehdä sketsikomedioita, silloin saa irrotella ja paiskautua ”kreisien” tilanteiden pyörteisiin. Tässä uudessa Firman pikkujoulut -jutussa roolitkin ovat oikeita herkkupaloja ja mainiot laulunumerot kruunaavat kaiken, vakuuttaa hän nauraen.                          

Lähes vuosittain Laurentius-salissa vieraileva tekijätiimi tulee Lohjalle jälleen mielellään. – Ja mikä on tullessa, kun sali on Lohjalla aina pullollaan innokasta yleisöä! Ja niin varmaan tälläkin kertaa! hehkuttaa puolestaan tuottaja Hannu Lappalainen.

Tervetuloa Tippuriwaaran Isännän, Pedro Gazpacho de la Rentun ja Ylihoitaja Anneli Alakosteikon seuraan!

ESITYSPAIKKA     

Lohjan Laurentius-sali, Kirkkokatu 6 Lohja                                                                                                                           Puh.: 044 3691552

ESITYSAIKA

to 18.11.2021 klo 19

LIPUT alk. peruslippu 27,00€/ eläkeläinen, opiskelija, varus- tai siviilipalvelusmies 25,00€/ ryhmälippu 24€ (min. 10 hlöä). Lippuostokseen verkkokaupassa ja R-kioskilla lisätään toimitusmaksu.

LIPUNMYYNTI

Prisma Lohja/ Lippupiste/ asiakaspalvelu

Laurinkatu 37-41

Lippupiste, Lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta

Puh. 0600 900 900, avoinna ma – pe 9 – 17 (2€/alk.min+mpm/pvm);

Ryhmämyynti: ryhmat@lippu.fi

www.lippu.fi ja R-kioskit

Teatterituotannot/ Myyntipalvelu                                                                                                          PUH: 050 3721402, 0500 508803                                                                                                       EMAIL: teatterituotannot@gmail.com                                                                            www.teatterituotannot.fi

ROOLEISSA Sakari Kautto, Lasse Tenhunen ja Eeva Eloranta

OHJAUS Eeva Lappalainen;

OIK. Proevents;

KESTO n. 1h40min, sisältäen väliajan.

Muutokset mahdollisia.