Milla Lapila on tullut tutuksi jo ennen Laurinkadulle muuttoa niin Nummelassa, Vihdin Kirkonkylällä kuin Karjalohjalla, mutta uudet tilat hän löysi omalle Milla Kauneus- ja Hyvinvoinnille aivan Lohjan keskustasta.

Parkkipaikkoja on aivan tien toisella puolella Prismassa vaikka 3 tuntia kiekolla ja tien varressa on myös hyvin paikkoja, kertoo Milla itse uudesta tilastaan Mehiläisen alakerrassa.

Millalla on 20 vuoden kokemus kauneudenhoidosta, SKY Cidesco- kosmetologin ja jalkojenhoitoon erikoistuneen lähihoitajan koulutukset.

Halusin tuoda kauneuden kanssa palveluihini myös entistä enemmän terveydenhoitoa, joten lähihoitajan koulutus oli siihen juuri sopiva, ja toi mahdollisuuden lisätä palveluihin myös jalkahoidot.

Rentoutumista ja hyvinvointia

Millan jalkahoidot, sokeroinnit ja kasvohoidot on tarkoitettuja niin miehille kuin naisille ja hän haluaakin rohkaista miehiäkin tulemaan useammin jalkahoitoihin.

Ei olisi yhtään pahitteeksi käydä jopa kerran kuukaudessa jalkahoidossa. Omaan itsensä hemmotteluun on lupa niin miehillä kuin naisilla ja jalat ja koko kehokin kyllä kiittää hoidon jälkeen.

Tunnin jalkahoidossa hoidetaan kynnet ja mahdolliset jalkojen kovettumat ja vaativammatkin ongelmat. Kiinnitämme yleisesti liian vähän huomiota jalkoihimme ja niiden kuntoon.

Jalkojenkin hoidon yhteydessä tulee Millalla välillä esille hänen kosmetologikoulutuksensa hänen halutessaan leikata varpaankynnetkin hyvän näköisesti.

Ei siinä ole minun mielestäni mitään pahaa, että hyvä hoito voi aikaansaada myös kauniin lopputuloksen.

Sokeroinnilla rantakuntoon

Sokerointi, jalkahoidot ja Millan kasvohoidot ovat ekologinen tapa panostaa omaan itseensä tai ystävään ostamalla vaikka joululahjaksi lahjakortti.
Sokeroinnilla saadaan hyvä lopputulos karvojenpoistosta, kun sokerointi tehdään 3-5 viikon välein muutaman kerran, eli ensi kesäksi kannattaa käsittelyt aloittaa jo nyt.

Perinteiset kasvohoidot

Milla ei käytä laitteita kuin jalkojenhoidossa. Kasvohoidossa varataan 1,5 tunnin aika ja kasvoja hoidetaan mm. pitkällä hieronnalla. Naamion aikana asiakasta hemmotellaan käsien tai jalkapohjien hieronnalla. Asiakasta ei jätetä milloinkaan yksin!

Laurinkatu 34, 08100 Lohja p. 045 141 5115
www.hyvinvointimilla.fi