Nordic Green Energy on Suomessakin toimiva norjalaisen Fjordkraft-energiakonsernin omistama sähköyhtiö, joka keskittyy vain uusiutuvan energian toimittamiseen, ja toimittaa sähköä 167 000 asiakkaalle Suomessa ja Ruotsissa .

Asiakaskokemus

Nordic Green Energy pyrkii tarjoamaan helppokäyttöisen ja läpinäkyvän palvelun asiakkailleen. Yrityksen verkkosivuilla ja mobiilisovelluksessa asiakkaat voivat seurata energiankulutustaan reaaliaikaisesti, minkä ansiosta he voivat tehdä tietoisempia valintoja kulutuksen suhteen.

Käyttäjäkokemus on suunniteltu siten, että se helpottaa vihreiden valintojen tekemistä. Asiakkaat voivat esimerkiksi valita sertifioituja tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tämä lisää yhtiön houkuttelevuutta kuluttajien ja yritysten keskuudessa, jotka etsivät kestäviä energiaratkaisuja.

Valinta on siis paljon enemmän kuin vain sähkösopimus; se on sitoutumista kestävämpään tulevaisuuteen.

Tutustu tästä sähkösopimuksen tarjoushintaan.

Luonnollisin valinta sähköyhtiöksi

Luonto antaa meille loputtomasti energiaa ja ohjaa meitä takaisin tasapainoon. Vaikka tarvitsemme luontoa, meillä ei ole oikeutta omistaa sitä. Tänään, enemmän kuin koskaan, meidän tulee osoittaa luonnolle kunnioitusta ja huolehtia siitä.

Jokaisella meistä on voima tehdä ympäristölle hyvää. Nordic Green Energy haluaa auttaa sinua tässä tehtävässä.

Kun valitset uusiutuvalla ja ilmastoystävällisellä energialla tuotetun sähkön ja käytät energiaasi viisaasti, säästät luonnonvaroja ja turvaat tuleville sukupolville paremman tulevaisuuden – kaiken tämän ilman ylimääräisiä kustannuksia. Pienistä arjen valinnoista kasvaa kestävämpi huominen.

Nordic Green Energyn visio on olla johtava kestävien ja edullisten sähköratkaisujen toimittaja, joka antaa asiakkailleen mahdollisuuden tehdä tietoisia valintoja paremman tulevaisuuden puolesta.

Toiminta-ajatus

Nordic Green Energyn toiminta-ajatus on toimittaa vihreää ja ilmastoystävällistä energiaa kotitalouksille, yrityksille ja julkishallinnollisille organisaatioille Pohjoismaissa.