Holkenfest järjestetään 1.9. kello 14.00 – 23.00 Holkenin Juhlatalolla Inkoon Tähtelässä (Ingarskilantie 14). Festaripassi sisältää kahvin tai mehun, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Juhlatalo Holkenilla on ympäristönä hienot puitteet sirkusvaunuineen sekä 200 hengen sirkustelttoineen, jossa esitykset tapahtuvat. Myytävänä on makkaraa, virvokkeita ja olutta.

Esiintyjät: Irish Caps on irlantilaista kansanmusiikkia ja cajun musiikkia soittava sekä laulava, juurevan akustinen orkesteri Etelä-Suomesta. Yhtye on vahingossa kotijameissa syntynyt ja kuin huomaamatta kasvanut 7-henkiseksi ryhmäksi, joka silloin tällöin esiintyy julkisestikin rennolla ja renttumaisella meiningillä. Soittimina mm. kaksrivinen haitari, mandoliini, banjo, irlantilainen tinapilli, viulu, basso, kitara ja bodhranrumpu.

Purkkiorjat soittaa musiikkia tyylilajista toiseen kierrätystekoisilla soittimilla, joissa on raaka-aineena kaikenlaista kierrätettyä materiaalia, kuten kurkkupurkkeja. Soittimet on rakennettu lähes täysin kierrätysmateriaalista, mutta silti ne ovat oikeita soittimia. Se tarkoittaa sitä, että kielisoittaja kykenee soittamaan niillä. Kaikupohjana soittimissa toimivat huolellisesti tyhjennetyt säilykepurkit, joiden äänenvoimaa lisätään tyyliin sopivilla yksinkertaisilla mikrofoniratkaisuilla.

Hard Road Blues Band on raaseporilainen 6-henkinen bluesryhmä.

Ingå Spelmansgillet on vuodesta 1974 toiminut inkoolainen pelimanniryhmä, jossa on soittajia nuoresta vanhempaan.

PaPas-Roll Skiffle Group ja Vinkulelut sessio. Soittimina ovat peltitynnyri, kahvipannut, peltikanisteri, viemäriputki, sähköputkihuilu, pyykkilauta, narubasso, pänikkä-shaker ja vinkulelut.

Lisäksi Professori Bluffo järjestää bändien välissä kunnon hulabaloota ja hoitaa spiikkauksen.