Meidän omaan hyvinvointiimme liittyy monta asiaa. Hyvinvoinnin peruspilareista syömisestä, nukkumisesta ja liikkumisesta lähtien. Jos emme itse osaa hoitaa omia asioitamme, läheltä löytyy apua.

Tätä varten on perustettu nyt hyvinvointi.pro sivusto, jonka tarkoituksena on koota alueellisesti näiden hyvinvointimme pilareiden opastajia yhteen paikkaan. Paikkaan, josta löytyy niin apu oikeaan ruokailuun, oikeaan liikkumiseen sekä yhtä hyvin apua myös pääkopan sisäisiin kysymyksiin, eikä vain fysiologisiin.

Sivusto on aloitettu tammikuussa 2018 Lohjalla, ja ensimmäiset lohjalaiset alan yritykset on listattu sivustolle. Sivuston perusajatus on tarjota yksi tuottaja/ala ja sitä kautta vähitellen kattaa koko Suomi – miksipäs ei, aika näyttää miten käy.

Jokainen mukaan tuleva ammattilainen, asiantuntija tai yritys pääsee samalla myös kirjoittamaan omia tiedotteitaan ja opastuksiaan sivustolle – josta kuka tahansa Googlen kautta sivuille osuva pääsee niitä lukemaan löytäen samalla avun omalla alueellaan – se on se tavoite.

Nykyihminen panostaa entistä enemmän omaan itseensä ja hyvinvointiin, ei ole kysymys enää materiaalin määrästä vaan omasta itsestä, ja siksi tälle sivustolle ei ole tulossa kauppaa, ei suoria mahdollisuuksia tilata mitään tavaraa. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö sivustolla olevat yritykset saisi tai voisi myydä tuotteita ja tarvikkeita, joita heidän asiakkaansa tarvitsevat – totta kai se on mahdollista ja erilaisten tavaroiden markkinointi ja mainonta on mahdollista sivulla, mutta emme ole rakentamassa sivustolle omaa verkkokauppaansa, vaikka se olisi teknisesti aivan mahdollista.

Odotetaan ja katsotaan mitä tapahtuu. Sivuston ylläpito ja markkinointi tekevät aktiivista työtä kertoakseen sivustosta eteenpäin.

Voi hyvin!