Elektroniikan, mekaniikan ja sähkömekaniikan kokonaistoimittaja HY-Tech lanseerataan nyt Suomen markkinoille nimellä Inission Lohja.

Inission Lohjan toimitusjohtaja Pekka Väyrynen kertoo brändin lanseerauksesta Suomessa ja sen tuomista liiketoimintamahdollisuuksista:

”Inissionin kokonaispalveluiden avulla Inission Lohja pystyy parantamaan
palvelu- ja tuotetarjontaansa nykyisille asiakkailleen sekä laajentamaan asiakaskuntaansa. Jatkossa Inission Lohja keskittyy entistä tiiviimmin huipputekniikkaan ja tarjoaa elektroniikka- ja koneenrakennusteollisuudelle suunnattuja korkealaatuisia palveluita.
Odotamme innolla Inissionin vahvaa sisäistä yhteistyötä ja olemme
valmiita hyödyntämään ryhmän kaikkia näkökohtia toiminnassamme.
Tulevaisuudessa Inission Lohjan palvelut kattavat tuotteiden koko elinkaaren aina suunnittelusta jälkimarkkinoihin.”

Inissionin markkinointijohtaja Olle Hulteberg kommentoi brändin lanseerausta:

”Tämä on tietysti hieno päivä Inissionin historiassa. Brändimme
lanseeraaminen Suomen markkinoille Inission Lohjan kaltaisella paikallisella yrityksellä oli juuri sitä, mihin pyrimme, kun HY-Tech hankittiin helmikuussa 2020. Jatkamme tarjontamme
vahvistamista ja voimme nyt tarjota koko ryhmän vahvuudet ja kyvyt
lähellä suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme.

Koko ryhmän vahvuudet lähelläsi

Inission on Pohjoismaiden johtava kokonaistoimittaja.

”Olemme auttaneet yrityksiä kehittämään ja valmistamaan korkealaatuisia elektronisia ja mekaanisia tuotteita jo 35 vuoden ajan. Palvelumme on suunniteltu kattamaan tuotteen koko elinkaari tuotekehityksestä jälkimarkkinoille. Meillä on nykyaikaisten ja tehokkaiden tehtaiden järjestelmä, joka soveltuu lukuisien elektronisten ja mekaanisten tuotteiden valmistukseen. Tehtaidemme maantieteelliset sijainnit tukevat tärkeää osaa Inissionin strategiassa asiakkaidemme lähellä olemista. Läheisyys mahdollistaa myös sen, että voimme tehdä tiivistä yhteistyötä kumppaneina, kun koko ryhmän vahvuudet ja kyvyt ovat asiakkaidemme käytettävissä.”