Tänään: 12.07.2024

Parturi-kampaaja Tanja Antikainen pitää omaa parturi-kampaamoaan Asemanpellolla Pääskyntie 6:ssa nyt neljättä vuotta, eikä hän vaihtaisi päivääkään pois.

Upeat asiakkaat vauvasta vaariin, mukavat puitteet  ja  tietenkin intohimo työhön tekee jokaisesta työpäivästä erinomaisen!

Luokseni tullessaan toivon asiakkaan nauttivan käynnistä, ajatellen että olipa mukava käydä. Täällä jokainen asiakas on tärkeä ja tietenkin lopputulokseen panostetaan. Arki on monella kiireistä, niinpä tavoitteeni on luoda käynti joka olisi rentouttava. Ilmapiiri on kiireetön, sen lupaan kertoo Tanja hymyillen.

Tanja ehti olla muiden palveluksessa kuutisen vuotta ennen oman liikkeen avaamista, joten kokemusta on ehtinyt kertyä jo reilun kymmenen vuoden ajalta.

Kultaisia vuosia, paljon tärkeää on tullut opittua. Olisikin kiitoksen paikka vanhoille työnantajille. Vuosien varrella on kertynyt itseluottamusta ja tietysti myös oma tyyli luoda hiuksia. Yrittäjäksi ryhtyessäni toki jännitti mutta varmin ottein uskallauduin uuteen haasteeseen, joka osoittautui mitä parhaimmaksi vaihtoehdoksi.

Työssäni minulla on käytössä suomalaiset ammattilaistuotteet, värit permikset ym. Tuotteeni ovat pääosin hajusteettomia, yhä useampi kun tuntuu tuoksuista kärsivän, töitä tehdessä ilmakin on täten raikkaampi.

Yksinyrittäjänä Tanja on oman työnsä valtiatar ja parturi-kampaamo Tanja Pulakka palvelee asiakkaita täysin sopimuksen mukaan- maanantaista sunnuntaihin.

 Oman ajan varaaminen tapahtuu helpoiten soittamalla 09-42893488, puhelimessa on helppo sopia sopiva ajankohta ja toki myös voidaan käydä asiakkaan kanssa läpi toiveet ja ajatukset tämän kertaista käyntiä ajatellen, ja onhan aina mukavaa kuulla toisen ääni pienen väliajan jälkeen, kertoilee Tanja hymyssä suin.

Tanja on tämän vuoden alussa palannut äitiyslomalta ja haluaakin toivottaa kaikki sekä vanhat että uudet asiakkaat tervetulleiksi Pääskyntielle – kahvi on kuumana ja sakset valmiina.

Kahden pienen prinsessan äitinä on upeaa olla. Myös työni on minulle sydäntä lähellä, siksi onkin ollut mukavaa palata hommiin. Ihanaa nähdä vanhoja tuttuja pienen paussin jälkeen! Haluan toivottaa myös uusille asiakkaille lämpimästi tervetuloa, tehdään hiuksille taikoja ja parannellaan maailmaa rupatellessa.

Parturi-kampaamo Tanja Pulakka, Pääskyntie 6, Lohja (Asemanpelto) Puh 09-42893488

Facebook