Joulu on monella lomailua. Se antaa mahdollisuuden vierailla sukulaisten luona hyvällä syyllä. Se on myös juhla-aikaa, mikä nykyään tarkoittaa useimmilla enemmänkin lahjoja ja syömistä, kuin mitään uskonnollista juhlaa- mutta jokainen voi viettää oman joulunsa omalla tavallaan.

Lehti lähtee lomalle

Meillä Ykkös-Lohjassa on jo parin viimeisen vuoden aikana ollut tapana lähteä lomalle tämän, vuoden viimeisen lehden jälkeen. Koko toimitus on lomalla, samoin kuin ilmoitusmyynti aina hyvän matkaa vuoden 2023 puolelle. Vaikka lehti on virallisesti lomalla, totta kai uutisaiheita seurataan, ja jos jotain merkittävää tapahtuu, kerrotaan siitä lehden nettisivuilla www.ykkoslohja.fi osoitteessa.

Kiitokset siis kaikille tänä vuonna kanssamme tehneille henkilöille, sekä lehdessä ilmoittaneille mainostajille – ilman teitä emme saisi joka viikko noin 34 000 lehteä jaettua Pohjois-Siuntiosta Nummelaan ja koko Lohjan alueille, unohtamatta 11 kertaa vuodessa tekemäämme laajempaa jakelua aina Karkkilaa myöten, sekä kesän kesäasukasjakelua ja kesälehteämme Lännen Helmeä.

Talviloma on meille lehdessä se vuoden ainoa ajanjakso, kun me kaikki lataamme energiamme jaksaaksemme taas tulevana vuonna.

Seuraava Ykkös-Lohja 11.1.2023

Tämä vuosi 2022 on ollut sekä meille, että kaikille muillekin ikimuistoinen sekä huonoine hetkineen että niine juhlahetkinen, ja tulevaan vuoteen 2023 suhtaudumme odottavasti. Jo pitkään on ajatuksena ollut tehdä omat työmme niin hyvin kuin voimme murehtimatta liikaa sellaisista asioista, joihin emme voi vaikuttaa.

Tulevana keväänä pääsemme kuitenkin kaikki jälleen vaikuttamaan tuleviin vuosiin Suomessa, sillä edessä ovat eduskuntavaalit. Lohjaltakin on vaaleihin useampia ehdokkaita, ja mekin olemme mukana vaalityössä kertomalla suomalaisista ehdokkaista uudella sivustollamme
www.suomalaisetvaalit.fi

Muuttuvat tilanteet

Uusi vuosi 2023 tuo myös muutoksia lehteemme ja sen sisältöön henkilökuntamuutosten kautta. Toimittajamme Salla-Mari Suovesi lähtee meiltä, ja hänen tilalleen astuu uusi toimittaja kevään 2023 aikana, muutenkin lehden sisältö saa pienen muutoksen ensi vuoden aikana, mutta pääajatus on yhä kertoa paikallisista tapahtumista hyvissä ajoin ennen itse tapahtumaa. Sisältönä on jatkossakin kaupungin päätökset, alueen potentiaaliasta juttua, kulttuuri, sekä urheilu, kuin monet muutkin alueelliset asiat – olemmehan oikeasti paikallinen, yksityinen lehti, joka jaetaan lähes jokaiseen lohjalaiseen talouteen kerran viikossa, paitsi tämän joululomamme aikana, ja nettisivumme ovat aina avoinna. Julkaisemme kaikki lehden artikkelit maksutta luettavaksi myös nettisivuillamme, josta myös lehden menneet numerot ovat luettavissa ilmaiseksi.

Hyvää joulua ja mahtavaa vuoden vaihdetta kaikille lukijoillemme.

KO