PIDENNETTY VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS 31.1.2023 ASTI.

Yksi tykkää joulusta herkullisen jouluruoan vuoksi. Toinen rakastaa joulunajan rauhallista tunnelmaa. Kolmas taas nauttii siitä, että kerrankin on aikaa käpertyä viltin alle lukemaan hyvää kirjaa, mutta monet meistä viettävät joulua jo nyt ja laittavat kotia jouluksi ”kuntoon”, sisustaen uusilla jutuilla. Ja mikäs sitä on sisustaessa kun Jotexin verkkokaupassa on ale.

Entä sitten joulu ja keittiö… pitäisikö keittiöön ostaa vaikka uudet verhot…

Joululaatikot ovat joulun ikisuosikkeja

Perinteiseen tapaan valmistetut joululaatikot kuuluvat useimpien suomalaisten joulupöytien suosikeiksi. Perunaa, lanttua, porkkanaa ja bataattia – mikä joululaatikoista on eniten sinun makuusi?

Joulupyhät 2022

Joulu Suomessa alkaa Suomen juhlapäiville ominaisesti varsinaisen juhlapäivän aattona eli 24. joulukuuta. Varsinkin jouluaaton ilta on muodostunut jouluajan tärkeimmäksi juhlapäiväksi, ja nykyisin myös se on useimmilla työpaikoilla palkallinen vapaapäivä. Jouluaika päättyy loppiaisena.

Suomessa joulun pyhät kattavat 3 päivää, joista 25. ja 26. päivä ovat virallisia juhlapyhiä ja siten myös vapaapäiviä. Vuoden 2022 joulun pyhät osuvat seuraavasti:

24.12.2022 Jouluaatto (ei vielä varsinainen pyhäpäivä) – osuu kalenterissa lauantaille
25.12.2022 Joulupäivä (pyhäpäivä) – osuu sunnuntaille
26.12.2022 Tapaninpäivä eli toinen joulupäivä (pyhäpäivä) – on maanantai

Pikku vinkki makean nälkään jouluksi Fazerilta

Rakastetuimmat konvehdit ovat nyt samassa lahjarasiassa! Fazer Festive 5 on suklaakonvehtisekoitus suosituimmista suklaakonvehdeista; Fazerin sininen, Geisha, Dumle, Fazermint ja Fazerina.  

Lahjojen valinta vaivaa päätä? Anna DNA Apurin auttaa.

Etsitkö lahjaa lapselle, vanhemmalle, kummille tai kaimalle?