Joulu lähestyy hyvää vauhtia ja ilmakin on talvinen pakkasineen, mutta millainen se sää on sitten kun pääsemme jouluun saakka, onkin jo eri asia.
Tämän viikkoinen Ykkös-Lohja lehti on tämän vuoden viimeinen laajennettu jakelu. Ykkös-Lohja ilmestyy tänä vuonna vielä kaksi kertaa tämän lehden jälkeen, ja vuodenvaihteen lehden toimitus viettää talvilomalla.

44200 lehteä jakelussa

Ykkös-Lohja on jo useamman vuoden jaettu koko Lohjan alueelle, ja sen lisäksi joka viikko myös Pohjois-Siuntioon sekä Nummelaan – näin ollaan nykyään jaettu vähintään 34 200 lehteä joka viikko. Kerran kuukaudessa on lehteä jaettu myös Vihtiin laajemmin sekä Karkkilaan – eli tämän viikkoinen lehti on juuri tällainen laajennetun jakelun lehti, ja tätä lehteä on painettu 44 200 kappaletta, eli Ykkös-Lohja on selvästi talousalueen kattavin ja tavoittavin media.
Sen lisäksi, että Ykkös-Lohja on koteihin jaettava viikkolehti, on sen kaikki artikkelit ja mainokset luettavissa myös lehden kotisivuilta. Luettavissa on lehden digiversion, mutta sen lisäksi kaikki artikkelit ovat myös erikseen luettavissa ja linkitettävissä eteenpäin – ilman maksumuureja.

Digissäkin luetaan uutisia

Itseasiassa parhaimmat yksittäiset artikkelit ovat saaneet lähes 5000 erillistä lukijaa osakseen, ja viikoittaiset netin lukijamäärät ovat noin 3000 lukijan luokkaa – eli Ykkös-Lohja tavoittaa myös digiversiona.

Yritysten joulutervehdykset

Tänä vuonna joka vuotinen joulutervehdyslehti ilmestyy juuri ennen jouluaattoa eli keskiviikkona 22.12. on lehdessä jälleen paikallisten yritysten jouluterveisiä, ja mukaan ehtii vielä seuraavan reilun viikon aikana, jos oma joulutervehdys on vielä lähettämättä. Tänä vuonna joulutervehdyksen voi tehdä täysin digitaalisesti ja linkki löytyy lehden kotisivuilta. Joulutervehdykset ovat kuuluneet lehden sivuille vuosia, ja tuovat sitä kautta hyvää mieltä yritysten asiakkaille juuri ennen joulua.

Joulunajan kiireet

Miksi joulunaika tuntuu monelle kiireiseltä ajalta, vaikka sen pitäisi olla rauhan aikaa? Se johtunee siitä, että arkinen aherrus ja päivät ennen joulua ovat täynnä kaikkia eri aktiviteettejä, ja joululahjatkin pitäisi ehtiä käydä ostamassa- tai vähintäänkin hakemassa.

Puhumattakaan jouluruoasta, joka onkin monessa perheessä kenties se tärkein joulunasioista- yhteinen ruokailu rauhassa rakkaiden kanssa, ja sitten kenties ne lahjat joulukuusen ympärillä. Suomalaisten joulu on täynnä perinteitä ja uusiakin ideoita, aivan kuten voit käydä lukemassa vielä hyvissä ajoin Jouluntaikaa.com sivustolta – uudet ideat voivat tuoda omaankin jouluun jotain uutta.

Jokainen meistä viettää jouluaan omalla tavallaan, omia perinteitä kenties noudattaen, joko kotona, sukulaisten parissa tai matkustamalla Lappiin tai Etelän aurinkoon – kuka meistä on sanomaan, mikä on juuri se oikea tapa viettää joulua.
Mutta vielä on aikaa valmistella sitä omaa joulua, ja mikäli sinulla on yritys, jolla on varastossa vielä tavaraa tälle vuodelle – ensi viikon lehdessä on tilaa, ja 22.12. lehteen mahtuu vielä niitä jouluisia tervehdyksiä.
Seuraava laajennettu jakelu onkin juuri ennen aluevaaleja keskiviikkona 19.1.2022.

KO