Juhannuksena Aurlahden rannassa tapahtuu

Viime vuonna Aurlahdessa oli jo erilainen juhannusjuhla, kun kokko sytytettiin flyboardin avulla, kiitos rantakahvila Cafe Aurlahden ja sen yrittäjien Riku Lomanin ja Jussi Suomilammin. Tänä kesänä Aurlahden juhannustapahtuma kasvaa entisestään kun Lohjan kaupunki ja Chiliveikot ry tulevat ja tuottavat JuhannusFest tapahtuman Aurlahteen rantaan. Kaksipäiväisen tapahtuman koordinoinnista on vastannut Chiliveikkojen Jukka Koivistoinen.

Tämän vuoden JuhanusFest julisteen kuva-aihe saatiin Tytyrin koulun piirrustuskilpailusta. Sen voittivat Milena Nurmi ja Saana Jääskeläinen. Kuvaiheessa yhdistyy hienosti Aurlahden juhannustunnelma, jota tänä vuonna odotetaan tulevan juhlistamaan 5000-10000 ihmistä kahden päivän aikana, kertoo Koivistoinen.

Olemme pyrkineet luomaan tapahtuman, joka sisältää vähän jokaiselle ikäryhmälle ja samalla myös eri musiikkilajeille, kertoo Koivistoinen.

Meillä on esiintyjinä niin tanssimusiikkia kuin rokkia ja alueella on paljon tekemistä myös lapsiperheille sekä aikuisille. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan edelleen jokavuotista tapahtumaa Lohjan tapahtumakalenteriin.

 

Tapahtumapäivät ovat 22.-23.6.2018. Juhannusaattona kello 14:00 JuhannusFest aukeaa: Myynti-kojuja, lapsille ongintaa, pallonheittoa, rodeohärkä, rallisimulaattori, pomppulinna. 18:00 Juhannustanssit: Tangokuningas 2017 Teijo Lindström & Royal Sound 20:00 Juhannuskokon sytytys flyboardilla. 20:30 Tangokuningas 2017  Teijo Lindström & Royal Sound. Varsinaisena juhannuspäivänä on sitten kello 12:00 Lohja Soi -Iskelmäkaraoken semifinaali, 14:00 The G. Rock Band (classic rock -hittejä 60–90 -luvuilta) ja tapahtuman päätöksenä 15:00 Suuri juhannushuutokauppa sekä 16:30 The G. Rock Band esiintyy.

Tapahtuma on maksuton ja toivotaan ihmisille hyvää mieltä ja sään puolesta kunnon juhannuskelejä.