Tytyri Elämyskaivoksen uumenissa Lohjalla järjestetään lokakuun lopussa perinteeksi muodostuneet Halloween-kierrokset. Elämyskaivoksen hämärät käytävät tarjoavat halloweeniin varsin sopivan tunnelman, teatterin keinoin luotu tarina taas varmistaa elämyksellisen kaivoskierrokset. Koko perheen Halloween-kierrokset järjestetään lauantaina 29.10 ja sunnuntaina 30.10 klo 11.00 ja 13.30. Molempina iltoina järjestetään myös Pimeät kierrokset klo 18.00.

Koko perheen Halloween-kierroksella seikkailee tänä vuonna halloweenin hukannut Miisa sekä Make Muumio. Make Muumio on lähtenyt sukukokoukseen kaivokseen viettämään hirmuista halloweenia sukulaistensa ja muiden kavereiden kanssa. Valitettavasti hän tuli paikalle hieman myöhässä, koska oli jäänyt pelaamaan Pokemon Go -peliä kaivoksen pihalle. Lopulta aikakone on saanut hänen päänsä aivan pyörälleen ja hän on totaalisen eksynyt. Yhdessä lasten kanssa keräämien vihjeiden avulla selviää, pääseekö Make Muumio halloween-juhliin vai ei.

Koko perheen Halloween-kierros on Lohjan Harrastajanäyttelijöiden käsikirjoittama ja näyttelemä. Tarina on rakennettu improvisaation, ilon ja halloween-hauskuuden kautta. Halutessaan myös vieraat voivat pukeutua naamiaisasuihin. Kierroksen opastuksesta vastaa Lohjan Oppaat ry. Koko perheen Halloween-kierrokset soveltuvat myös perheen pienimmille, 3–10-vuotiaille.

Pimeillä kierroksilla koetaan Tytyri Elämyskaivoksen kierros nimensä mukaisesti pimeässä. Kierroksella kuljetaan pelkän otsalampun valossa pitkin Tytyrin kaivoksen -110-tason kaivoskäytäviä. Kaivoksessa olevat valotaideteokset tulevat upeasti esille pimeyden keskellä. Kaivoksen pimeys voi yllättää kokeneemmatkin kävijät, joten kierroksia suositellaan yli 12-vuotiaille.

Liput kierroksille on ostettavissa ennakkoon VisitLohjan kautta sekä Netticketin lipunmyyntipisteistä. Paikkoja on rajoitetusti. Tytyri Elämyskaivoksessa on +8 astetta lämmintä sekä kypäräpakko. Kypärät sekä Pimeälle kierrokselle tarvittavat otsavalot tulevat elämyskaivoksen puolesta.

Tytyri Elämyskaivos on toiminut Lohjan ainutlaatuisena käyntikohteena jo vuodesta 1988. Se on osa Lohjan kaivoshistoriaa, joka käynnistyi jo vuonna 1542. Tytyri Elämyskaivoksen toimintaa operoi Lohjan kaupunki.

Halloweenin aikaan kaivoksen käytävillä voi kohdata erikoisia kulkijoita.