Kanipakan kekrit järjestetään 12.9.–13.9.klo 11.00–16.00 (Lieviöntie 440). Tapahtuma järjestetään nyt jo 3. kerran ja tällä kertaa peräti kaksipäiväisenä. Kanipakassa pääsee näkemään lampaita, kaneja ja kanoja ja voi kokeilla vaikkapa, millaista on olla islanninhevosen selässä. Pop up -kahvila tarjoilee herkkujaan ja pihalla käsityöläiset esittelevät tuotteitaan.

Tapahtumasta löytyy toki kekrihenkistä ostettavaa. Tarjolla on mm. suomenlampaan villasta luonnonvärein värjättyjä lankoja, joista ehtii hyvin kutoa esimerkiksi villasukat pukinkonttiin. Jos omat taidot tai aika eivät riitä, voi ostaa ihanat, aidot mummon kutomat sukat. Tai miten olisi ekologiset bampulangasta valmistetut kestotiskirätit. Myynnissä on myös kivoja kangaskukkaroita, poronnahasta valmistettuja sulkakorvakoruja sekä tietysti Terhi Mickelssonin tuotemyynti, jossa on luvassa supertarjouksia. Herkkutarjonnasta löytyy makuhunajavalikoima sekä paikallisia omenoita.

Jos olet utelias tulevaisuutesi suhteen, paikalla on myös ennustajaeukko. Hänellä on kaupan myös joitain rohtoja. Keramiikkapajassa taas voit tehdä Mickelssonin opastuksella esimerkiksi kynttilälyhdyn tai teekupin. Hän polttaa ja lasittaa työt. Valmiit työt voi myöhemmin noutaa Kanipakasta.

Kanipakassa voi esimerkiksi tutustua eläimiin, ostaa pehmoiset villasukat tai tehdä itse kynttilälyhdyn.