Karjalohjan Elonkorjuutori järjestetään jälleen perjantaina 5.8.2022 klo 16-20. Elonkorjuutori on Lohjan alueen ainoa vuosittain järjestettävä lähiruoka- ja maaseutuelinkeinojen ohjelmallinen kesätapahtuma. Elonkorjuutorin teemana vuonna 2022 on Omavaraisuus. Tapahtumassa on Lohjan maanpuolustusnaisten, VPK:n, MTK:n, LUVN Hyvinvointialueen ja maatalousyrittajien puheenvuoroja omavaraisuuteen sekä kotitalouksien varautumiseen liittyen. Vuosittain tapahtuma-alueelle saapuu n.700-800 tapahtumavierasta/asiakasta.

Juontajana on Vihtijärven Marttojen puheenjohtaja Eija-Sinikka Jokinen, laulaja, maanviljelijä ja yrittäjä, joka on tunnettu maatalouden puolestapuhuja. Ohjelmaa riittää koko perheelle, paikalla on tuottajien herkkutori, käsityöläisten tuotteita, kilpailuja, tietoiskuja, lapsille omat ohjelmanurkat, hytittömien traktoreiden kokoontumisajot, ruoka- ja kahviteltta ym.

Vanhat hytittömät traktorit ovat yksi Elonkorjuutorin vetonauloista. Ruoka- ja kahvilateltoissa kävijöille on tarjolla sopuhintaan maistuvat markkinaruoat. Yllätysohjelmaa on Elonkorjuutorilla joka vuosi tarjolla, mm. musiikkia, kilpailuja, tietoiskuja ym. Lapsille on tapahtumassa omaa ohjelmaa MLL Karjalohjan paikallisyhdistyksen toimesta klo 16.30-18.30. Lapset osallistuvat ohjelmiin omien saattajiensa kanssa ja ovat heidän vastuullaan.

Elonkorjuutorin aikana klo 16-20 lähituottajain elintarvikkeiden herkkutori sekä uniikit käsityöläisten kojut ovat avoinna asiakkaille. Elonkorjuutorille valitut lähituottajat, käsityöläiset ja muut maaseudulla elinkeinoaan harjoittavat yritykset ovat kaikki Länsi-Uudenmaan talousalueella tai lähistöllä toimivia yrityksiä.

Elonkorjuutorin järjestävät: MTK Karjalohja-Sammatti ja muut paikalliset järjestöt ja seurat

Aika: pe 5.8.2022 klo 16:00-20:00
Paikka: Karjalohjan tori, Keskustie 17, 09120 Karjalohja