Olen Karkkilan kaupungin tuore kaupunginjohtaja Juha Jokitalo. Aloitin työt Karkkilassa huhtikuun alussa. Minut on otettu hyvin vastaan, ja olen viihtynyt täällä erinomaisesti. Olen havainnut, että Karkkilan kaupungilla on osaava henkilökunta ja mukavanoloisia kaupunkilaisia.

Olen ollut erittäin vaikuttunut Karkkilan yhteisöllisyydestä ja yritysten tekemästä yhteistyöstä sekä retkeilymahdollisuuksista. Karkkilalaisten aktiivisuus ja runsas tapahtumatarjonta on ollut itselleni myönteinen yllätys.

Karkkilan vanha ruukkiympäristö Koskireitin varrella on herännyt viime vuosina uuteen eloon. Högforsin tehdasalue aivan keskustan palveluiden tuntumassa tarjoaa lähiympäristöineen muun muassa upeat matkailulliset mahdollisuudet Karkkilalle.
Ilon aihetta tuo myös kesäkuun alussa käynnistyvä uusi joukkoliikennemalli. Uudistuksen myötä julkinen liikenne paranee huomattavasti Karkkilan ja pääkaupunkiseudun välillä. Varsinkin iltoihin ja viikonloppuihin saadaan lisää linja-autovuoroja, mitä on kovasti odotettu. Nyt Helsingistä pääsee kätevästi Karkkilaan.

Meillä on monipuolinen kulttuuri- ja tapahtumatarjonta ja upeat harjumaisemat. Lisäksi meiltä löytyy myös lyhyitä retkeilyreittejä kaupunkiympäristössä ja esimerkiksi Fagerkullan idyllisellä vanhalla työläisasuntoalueella. Myös lapsiperheet ja erityisryhmät ovat tervetulleita nauttimaan Karkkilan kesäisestä tunnelmasta.

Punainen, söpö TOPI-junamme kutsuu kyytiin tiistaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. TOPI lähtee Karkkilan linja-autoasemalta, ja kyytiin pääsee maksutta.

Tervetuloa Karkkilan kesään!

Juha Jokitalo
Karkkilan kaupunki

Kommentoi kirjoitusta