Lohjan kaupunki edellyttää 2.11.2020 alkaen kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä kaupungin ja Lohjan Liikuntakeskuksen hallinnoimissa sisäliikuntatiloissa. Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi. Velvoite koskee kaikkea sisäliikuntaa, esimerkiksi koulujen liikuntatilojen seura- ja harrastuskäyttöä. Myös jäähallit ovat sisäliikuntatiloja.

Kasvomaski tulee pukea jo ulkona, ennen rakennukseen saapumista ja sitä tulee käyttää kaikissa muissa paitsi liikuntatiloissa. Kasvomaskien käyttöä edellytetään myös 15 vuotta täyttäneiltä koululaisilta koulupäivän aikaisessa liikuntatilojen käytössä.

Aulatiloihin kokoontuminen on kielletty. Liikuntatilojen käyttäjien ei tule pitää yhteisiä juomataukoja tai muita vastaavia, maskittomia kohtaamisia. Vanhempien ja muiden saattajien pääsy sisätiloihin on kielletty, ellei se ole täysin välttämätöntä.

Lohjan Liikuntakeskuksen henkilöstö on velvoitettu kieltämään maskittomien henkilöiden pääsy tiloihin.