Tänään: 12.07.2024

Päätoimittaja

Kasvupolku-sparrausohjelmiin laaja edustus Lohjalta

kasvu, kehitys, lohja, yrittäminen, yritys

YritysLohja haluaa olla mukana tukemassa yrityksiä kasvukuntoon ja uuteen nousuun haastavien aikojen jälkeen

Uudenmaan Kasvupolku on sparrausohjelma Keski-Uudenmaan ja Lohjan alueen yrityksille, joilla on aitoa kasvu- ja kehitysintoa. Sparraus tuo ulkopuolista näkökulmaa siihen, miten bisneksen voi viedä seuraavalle tasolle. Yrityksiä ovat sparraamassa sadat liiketoiminnan asiantuntijat, jotka ovat eri alojen osaajia ja asiantuntijoita. Tutustu ohjelmaan.

Sparrausohjelmiin valittiin 10 yritystä Lohjalta

Kasvu Open järjestää tänä vuonna yhteensä 14 Kasvupolku-sparrausohjelmaa pienille- ja keskisuurille yrityksille. Ohjelmiin haki valtakunnallisesti noin 350 yritystä, joista mukaan valittiin 202. Ohjelmakohtaiset tuomaristot tekivät valinnat yritysten hakemusten perusteella. Valintakriteerejä olivat markkinapotentiaali, kasvukyky, tiimi ja näytöt.

Lohjalta sparrausohjelmiin valittiin erittäin monipuolinen ja laadukas joukko kasvuhakuisia yrityksiä. Uudenmaan Kasvupolku-ohjelmaan valittiin Lohjalta Cooldown Finland, Helsingin Metallipurkaus, Hortiherttua, L & L Mechatronics, Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplico, Makinakorjaamo, Relaxio, TMP Sähkö ja Uudenmaan Pihamestarit. Lisäksi kansainvälistymisen kasvupolulle mukaan valittiin Lohjalta Visib.

Uudeltamaalta Kasvupolku-ohjelmiin valittiin yhteensä 70 yritystä. Lohjalaisten yritysten runsas joukko kertoo, että kasvuhakuisuus alueella on vahvaa, eikä se ole hiipunut viime vuosien haastavista olosuhteista huolimatta. Yritysten kasvuhakuisuus on erittäin positiivista, sillä se merkitsee investointeja, uusia työpaikkoja ja sen vaikutukset heijastuvat usein myös laajemmalle alueelle.