Hei, sinä lohjalainen nuori, jolla ei ole vielä aikaisempaa kesätyökokemusta! Voit hakea mukaan Kesäduunileireille vielä maaliskuun ajan. Kesäduunileirien ajankohta ja toteuttamistapa voivat muuttua vallitsevan tilanteen vuoksi. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista ensisijaisesti nuorilohja.fi-sivuilla.

Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää kesäisin lohjalaisille nuorille Kesäduunileirejä. Kesäduunileirit on tarkoitettu pääasiassa nuorille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kesätöistä. Kesäduunileirille voivat hakea lohjalaiset tulevat 7.-luokkalaiset – 17-vuotiaat nuoret. Leiriläiset eivät ole työsuhteessa Lohjan kaupunkiin tai harjoittelupaikkoihin, vaan he ovat päiväleireillä. Leireiltä ei saa palkkaa, vaan siitä maksetaan 200 € stipendi ja leiriläiset saavat osallistumistodistuksen. Leirejä järjestetään Sammatissa, Karjalohjalla, Pusulassa ja Lohjan keskustassa. Alueiden ja leirien toteutustapojen erilaisuuden vuoksi leireille valitaan eri ikäisiä nuoria ja työtehtävät vaihtelevat eri leireillä.

Leirit ovat kaksiviikkoisia päiväleirejä ajalla 7.6.–18.6.2021. Leiripäivät kestävät maanantaista perjantaihin klo 9.00–15.00. Kaikilla leireillä käydään läpi työelämän käytäntöjä ja tehdään käytännön harjoittelua. Karjalohjan, Sammatin ja Pusulan Kesäduunileireillä ensimmäisellä viikolla harjoitellaan erilaisia työtehtäviä mm. siistimispuuhissa ja autetaan kiinteistönhuoltoa. Toisella leiriviikolla nuoret ovat alueen yrittäjien luona tutustumassa erilaisiin työympäristöihin ja työtehtäviin. Lohjan keskustan Kesäduunileirillä tehdään koko leirin ajan kaupungin sisäisiä, avustavia työtehtäviä.

Alueellisten erityispiirteiden ja tarpeiden vuoksi leireille valitaan eri ikäisiä: Sammattiin tulevia 8.-luokkalaisia – 17-vuotiaita, Karjalohjalle tulevia 7.-luokkalaisia – 17-vuotiaita, Pusulaan tulevia 8.- ja 9.-luokkalaisia ja Lohjan keskustaan tulevia 9.-luokkalaisia – 17-vuotiaita.

Kesäduunileireille voit hakea 31.3. saakka sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain LOH-09-46-21. Hakiessasi leireille sinun täytyy rekisteröityä Kuntarekryn käyttäjäksi (etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja salasana) ja hyväksyä palvelun käyttöehdot.

Jos sinulla on kysyttävää Kesäduunileireistä, ota yhteyttä vuoden 2021 leirien vastuuohjaajiin.

(Sammatti: Jasmine Kajander puh. 050 5965697, Karjalohja: Anni Juntunen puh. 050 3255169, Lohjan keskusta: Jarkko Stirkkinen puh. 050 3290971 ja Pusula: Janne Järvelä puh. 044 4675274)

Kesäduunileiriläisille on luvassa monenlaisia tehtäviä.

Lasten ja nuorten kesäleirit

Lohjan kaupungin alueellinen nuorisotyö järjestää leiritoimintaa lapsille ja nuorille kesäkuussa eri puolilla Lohjaa. Ohjelmassa on päiväleirejä ja leirejä, joilla yövytään. Tarkemmat tiedot leireistä julkaistaan huhtikuun aikana ja ilmoittautuminen aukeaa 19.4. osoitteessa www.nuorilohja.fi.

Alustava leirikalenteri:

Viikko 23

 Virkkalassa päiväleiri 1.-3.-luokkalaisille

 Nummella puuhapäiväleiri 3.-6.-luokkalaisille

 Ojamolla päiväleiri 3.-6.-luokkalaisille

 Karjalohjalla Kotieläinpäiväleiri 7-10-vuotiaille

Viikko 24

 Virkkalassa päiväleiri 1.-3.-luokkalaisille

 Keskustassa digipäiväleiri 4.-6.-luokkalaisille

 Routiolla päiväleiri 3.-6.-luokkalaisille

 Sammatissa puuhapäiväleiri 1.-3.-luokkalaisille

 Karjalohjalla kotieläinleirit 1 ja 2 9-15-vuotiaille sekä puuhapäiväleiri 1.-6.-luokkalaisille

Viikko 25

 Rausjärven leirikeskuksessa kesäleiri 3.-6.-luokkalaisille

 Karjalohjalla seikkailuleiri 10-15-vuotiaille

 Virkkalassa päiväleiri 1.-3.-luokkalaisille

Viikko 26

 Rausjärven leirikeskuksessa nuorten leiri 7.-luokkalaisille-17-vuotiaille

 Karjalohjalla Kotieläinleiri 3 7-10-vuotiaille

 Virkkalassa päiväleiri 1.-3.-luokkalaisille

 Sammatissa puuhapäiväleiri 4.-6.-luokkalaisille

Muutokset ovat mahdollisia koronatilanteesta johtuen.

Lohjan kaupungin nuorisotyö