Kaupunkilehti Ykkös-Lohja ilmestyy koko kesän. Lehti menee painoon joka viiikon tiistai ja jaetaan koteihin sitten keskiviikkoisin. Ensi viikolla peräti 45 500 kappaleen voimin, koska on aika kesän Mökkilehden.

Mökkilehti 45 500 taloutta

Mökkilehti on se lehti kesästä, kun katsomme mitä alueeltamme löytyy, osittain mökkiläisten silmin ja osittain alueen asukkaiden silmin. Jo näin juhannuksen jälkeen on silminnähden havaittavissa, että kaupunki on hiljentynyt – kesälomat ovat käynnissä ja kaikki ne joilla on mahdollisuus lähteä mökeille ja matkoille, ovat sen tehneet.

Mutta muistavatko kaikki yrittäjät ja liikkeenharjoittajat, että vaikka lohjalaiset saattavat lähteä kaupungista, tuhansia mökkiläisiä tulee aivan naapuriin, ja mahdollisiksi asiakkaiksi. Totta kai lomalla suurin osa ajasta menee lomaillessa, mutta kaupungissakin on käytävä, kahviloissa, ravintoloissa ja ostoksille. Tämä meidänkin lehtemme on kaikkine mainoksineen maksutta luettavissa aina heti keskiviikkoisin. Lisäksi useimmat mainoksista ovat nähtävissä myös alueellisissa sosiaalisen median kanavissa kuten Lohjan ravintolat sekä OstaLohjalta, yrittäjän on siis mahdollista saada sitä näkyvyytä monikanavaisesti myös mökkiläisten suuntaan.

Yrittäjät itsekin lomailevat sen minkä voivat, sillä mennyt vuosi on ollut vähintäänkin haastava sekä taloudellisesti että toiminnallisesti. Monet yritykset ovat tehneet suuriakin muutoksia toimintaansa ja monet työntekijät jatkavat edelleen etätyöpisteillään palaamatta enää lainkaan omaan, vanhaan toimistoonsa. Työnteko ja työtavat muuttuivat.

Asuntomessumatkailijat

Aivan piakkoin saamme entistä enemmän vierailijoita Lohjalle Asuntomessujen alkaessa. Paljon riippuu säästä, sekä koronatilanteesta, miten paljon niitä matkalaisia lopulta Lohjalle saapuu, mutta silloinkin aktiiviset yrittäjät ja yritykset saavat varmasti oman osansa matkaatekevien lompakkojen euroista. Jos sinä olet yrittäjä, ja liikkeesi on avoinna kesällä, oletko tehnyt jo markkinointisuunnitelmat asuntomessuvieraiden suuntaan? Jos et, ota yhteys mediamyyntimme niin saamme vielä kunnon monikanavaisen kampanjan teille rakennettua – paikallisesti.

Aurlahti voi hyvin

Jos vielä pari vuotta sitten puhuttiin kovaan ääneen, kuinka Lohjan Aurlahdessa ei olisi palveluita, niin toisin on tänään. Aurlahdessa on nimittäin palveluita niin veneilijöille, vesiurheilijoille kuin rannassa aikaansa viettäville perheille. Kannattaa käydä tutustumassa, jos ranta on jäänyt viime aikoina sivuun omasta arjesta.

Lohjan keskusta

Lohjan keskustaakin on aktivoitu ja torilla tapahtuu tänä kesänä entistä enemmän. Torilta löydät perinteiset maatilan tuotteet, mutta pääset maistelemaaan myös jäätelöä sekä piipahtamaan torikahvilassa. Torin laidalla on tietenkin myös Kiss Bar terasseineen ja Lohjantähden liikkeet palveluksessa koko kesän.

KO