Kesäkuu pääsi alkamaan ja sen mukana myös koululaisten kesälomat. Meillä lehdessä alkoi myös kiertää lomakaruselli, kun jokainen on omalla vuorollaan lomalla töiden kuitenkin tullessa tehtyä. Mutta miten tänä vuonna vietetään lomaa? Etelänmatkoille ei suunnata, koska niitä ei ole paljoakaan tarjolla, joten kotimaanmatkailua tullee harrastettua – ainakin tilastollisesti enemmän taas tänä kesänä kuin pitkään aikaan.

Maailma alkaa kuitenkin vähitellen avautua rokotusten jatkuessa ja rajoitusten vähitellen höllentyessä – mutta muistetaan vielä pitää ne välit ja pestä kädet.

Asuntomessut tulossa

Lohjalla valmistaudutaan täydellä höyryllä loppukesän asuntomessuille ja messujen parkkipaikka Tynninharjulla aivan Tanhuhovin vieressä alkaa olla valmis ottamaan vastaan messuvieraita, ja itse messualuekin alkaa näyttää entistä enemmän valmistuneemmalta.

Miten itse ajattelit käyttää oman kesälomasi? Vietätkö sen kotipiirissä remontteja tehden, vai onko teillä jo varattuna mökki jossain päin Suomea, vai suuntautuuko matka omalle tai sukulaisten mökille – tai onko loma aktiviteetteja täynnä, vai löhölomailua toivottavasti auringon paistaesssa siniseltä taivaalta. Aktiiviselle lomailijalle Lohjakin tarjoilee paljon liikuntavaihtoehtoja, jopa ilman sen suurempaa rahallista panostusta.

Mikäli olet muuten miettimässä kotisi tai pihasi remontointia, mutta tarvitset ammattilaisen apua, voi hyvinkin olla että seuraavat vapaat ammattimiehet ovat saatavilla vasta elokuussa. Mistä muuten nykyään lähdet kyselemään omaan kohteeseesi ammattilaista, katsotko lehden mainokset vai kyseletkö sosiaalisen median paikallisista ryhmistä tietoa osaavista tekijöistä?

Mökkilehti 7.7.2021

Me katselemme lehdessä jo tässä vaiheessa kohti mökkilehteämme, jonka vuoro on tulossa heti heinäkuun 7. päivä. Tuo lehti tullaan nimittäin jakamaan Karkkilaan saakka ja laajan jakelumme 44 000 kotitalouden lisäksi lehteä jaetaan vielä 1 500 kesäasunnolle! Eli Mökkilehti 7.7.2021 on kaikkiaan 45 500 taloutta kattava heinäkuun palvelupaketti, jossa on niin juttua alueelta, kuin toivottavasti myös esillä kaikkea mitä alueella tapahtuu loppukesästä yms.

Asuntomessut alkavatkin sitten heti mökkilehden jälkeen, ja vaikka se virallinen asuntomessujulkaisu ei olekaan meidän, niin eiköhän mökkilehtemme sovellu hyvinkin vastaavaksi lohjalaiseksi aviisiksi, joka kattaa muutakin Lohjalta ja lähialueelta, kuin vain asuntomessut.

KO