Ykkös-Lohja on toiminut nyt reilut 30 vuotta ja kesälehti on kuulunut vuosia lehden tuotantoon. Monet menneet vuodet kesälehti LÄNNEN HELMI on jaettu koteihin Läntisellä-Uudellamaalla siten, että perusjakeluna on toiminut kuukausittainen laajennettu jakelumme, joka kattaa Lohjan, Nummelan, Vihdin kirkonkylän ja muita Vihdin osia, Pohjois-Siuntion sekä Karkkilan, jolloin perusjakeluksi saadaan kesällä 45 000 taloutta, kun mukana on myös noin 1000 Lohjanjärven kesäasuntoa.

Viime vuosina olemme muuttaneet LÄNNEN HELMEN suurjakelun aluetta. Vielä muutama vuosi sitten julkaisimme lehteä kattaen Hangon ja Raaseporin, mutta nykyään emme saa alueelle enää jakelua kuin Postin välityksellä, mikä yksinkertaisesti ei meillä käy. Olemme siis viimeiset vuodet tehneet tämän suuremman jakelun ottamalla mukaan Kirkkonummen ja sen alueita.

LÄNNEN HELMI keskiviikkona 17.6.2020

Tänä kesänä LÄNNEN HELMI muuttaa myös ilmestymisaikataulun. Aiemmin lehti on ilmestynyt kesäkuun ensimmäisenä keskiviikkona, mutta nyt hallituksemme on siirtänyt päätöksiään kesätapahtumista ja ravintoloista niin pitkälle, että me julkaisemme kesälehtemme juhannukseksi, ja teemana on YHTEISÖLLISYYS ja VASTUULLISUUS. Yhteisöllisyys teema valittiin jo viime vuoden puolella, mutta se sopii hyvin nykytilanteeseen.

LÄNNEN HELMI 52 000 lehteä

LÄNNEN HELMEN ilmestymispäivä on keskiviikko 17.6., jolloin lehti jaetaan normaalin laajennetun jakelun puitteissa Pohjois-Siuntioon, Lohjalle, Nummelaan, Vihdin kirkonkylälle yms Vihtiin sekä Karkkilaan ja Lohjanjärven kesäasukkaille, ja sen jakelun mukana liikkuu 45 000 lehteä. Koska viikonloppu on sitten juhannus, niin lehden toinen osa eli Kirkkonummen keskusta-alue (02400) sekä Veikkola (02880) jaetaan keskiviikkona 24.6. ja silloin jaetaan loput noin 7 000 lehteä, jolloin kokonaisjakelumääräksi tulee muhkeat 52 000 lehteä! Näistä lehdistä osa jaetaan pinkkajakeluna myös Inkoon, Siuntion ja Kirkkonummen alueille.

Teemoina yhteisöllisyys ja vastuullisuus

Jos aiempien vuosien teemat ovat vaihdelleeet vesiurheilusta, rautatiehen ja puurakentamiseen tai alueen historiaan Kuninkaantien kautta, niin nyt teemana on yhteisöllisyys ja vastuullisuus ja näiden pohjalta lehdessä tulee olemaan joitakin artikkeleita.

Kesätapahtumien tilanne

Kesätapahtumien toteutuminen on tätä kirjoitettaessa vielä iso kysymysmerkki, mutta toivomme että 1.6.2020 saamme asiaan lisäselvyyttä ja lehtemme sivuille ne tapahtumat, jotka oikeasti tulevat tapahtumaan tämän kesän aikana, turvallisesti.

Kesälehtemme LÄNNEN HELMI tulee digissä luettavaksi PDF-muodossa ilmestymispäivänä 17.6.2020

KO