Aurlahden rannan jumppatarjonnasta vastavat tänä kesänä Lohjan Liikuntakeskus, Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico ja StudioFlo. Lisäksi jumppaa järjestetään Karjalohjalla, jossa ohjauksesta vastaa MLL Karjalohja.

Maanantaisin (3.6.–26.8.) Aurlahdessa jumpataan Laviksen® tahtiin kello 18.00–18.55.Lavis on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Lavis-lavatanssijumpan tanssiaskeleet ja koreografiat ovat helppoja, joten tunti sopii kaikille.

Juhannukseen asti tiistaiaamupäivisin (4.6.–18.6) jumpataan vauvojen kanssa Bailamama®Baby -tunnilla kello 10.00–10.45. Bailamama®Baby on tehokasta ja palauttavaa liikuntaa, jossa huomioidaan sekä tuetaan vauvan yksilöllistä kehittymistä. Vauvan suositusikä 0-1v. Jumpatessa vauva on paljon sylissä ja lattialiikkeissä lasketaan patjalle/pyyhkeelle.

Keskiviikkoisin (12.6.- 7.8.) Zumbataan® kello 18.30–19.15. Kesän Zumba® yhdistää latinorytmit ja kuumimmat tanssityylit ja hitit. Rytmikäs tanssitunti, jossa rasva palaa vastustamattoman mukaansa tempaavalla tavalla. Zumba on liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta! Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Torstaisin (6.6.–1.8.) kello 9.15–10.00 voi rauhoittua Ranta-Yogalla. Ranta-Yoga on mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Aurinkotervehdykset ja Yoga flow -sarja tehdään aamun auringon alla Lohjanjärven rannalla. Hyvä tapa aloittaa lomapäivä tai jatkaa reippaana työn pariin.

Karjalohjan Puistojumppa järjestetään Karjalohjan koulun pihalla keskiviikkoisin (5.6.–10.7.) kello 18.00–19.00. Puistojumppa on tehokas ja monipuolinen tunti, jossa treenataan koko kehon lihaksia ja nostetaan hiki pintaan.

Varusteiksi kaikille tunneille kannattaa ottaa mukaan oma jumppa-alusta ja juomapullo. Puistojumppiin pääsee 5 € kertamaksulla, joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lohjan Liikuntakeskuksen salijumppavuosikorttilaiset pääsevät kaikille tunneille, näyttämällä ohjaajalle vuosikorttiin liitettävää Aurlahti-passia, jonka vuosikorttilaiset voivat lunastaa erikseen Neidonkeitaan tai Tennarin asiakaspalvelupisteestä alkaen. Aplicon jäsenet pääsevät ilmaiseksi Bailamama, Zumba ja Ranta-Yoga -tunneille jäsenkorttia näyttämällä.

Lisätietoja löytyy Facebookista (Lohjan Puistojumpat 2019) sekä järjestäjien nettisivuilta. Mahdolliset tiedotteet, peruutukset ja muutokset tunteihin löytyvät Facebook-sivulta.