Kesärekry 2020 -tapahtuma järjestetään keskiviikko 22.1. klo 13.00-15.00
Toimintakeskus Harjulassa (Kullervonkatu 7). Tapahtuma kokoaa yhteen alueen yrityksiä, jotka etsivät osaavaa ja innokasta työvoimaa. Paikan päällä on useita työnantajien edustajia eri alojen yrityksistä. Tapahtuman aikana voi päästä työhaastatteluun tai jopa poistua paikalta työsopimus taskussa. Tilaisuudessa ovat mukana Adecco Oy, TE -palvelut, Lohjan kaupunki/Lohja rekry, Kaskimaan Hoivakoti Oy, AML -palvelut Oy, Sappi Finland, Luksia, Mustion Linna, Outamon Lastenkoti, Staffpoint, FoxDo Oy, Barona, Betesda – säätiö, Eteva Kuntayhtymä, Hoiva Mehiläinen Oy ja Perusturvayhtymä Karviainen.

Tapahtumassa on paikalla myös TE-toimiston ammatinvalintapsykologi auttamassa oman alan löytämisessä. Lisäksi TE-toimiston pisteessä saa vinkkejä työhakemuksen ja ansioluettelon laadintaan.

Mukana on myös oppilaitosten edustajia kertomassa koulutuksista ja niihin hakemisesta, sekä antamassa hyviä vinkkejä mm. jatko-opintoihin, oppisopimuskoulutukseen ja yhteishakuun liittyen. Nuorisokeskuksen ja Ohjaamon asiantuntijat ovat kertomassa toiminnastaan.

Tilaisuus on kaikille avoin, eikä vaadi ilmoittautumista ennakkoon.