Virkkalan kevättempaus järjestetään tänä vuonna lauantaina 4.5. kello 10.00–15.00. Tuolloin Virkkalan keskustassa pääsee tutustumaan mm. hälytysajoneuvoihin. Paikalle on tulossa koko kolmikko eli paloauto, ambulanssi ja poliisiauto, jos ne vain hälytyksiltään ehtivät osallistua tapahtumaan. Paikalla on myös nostalgia-ajoneuvoja ja vanhoja moottoripyöriä.

Aiemmista vuosista tuttuun tapaan kirppismyyjiä odotetaan Virkkalantien varrelle myymään tavaroitaan. Myyjien ei tarvitse ilmoittautua mukaan tapahtumaan, mutta liikkeenharjoittajalta tulee pyytää lupa kirppispöydän pystytykseen, jos sen sijoittaa jonkin liikkeen edustalle.

Lisäksi luvassa on tarjouksia alueen yrittäjiltä. Esimerkiksi Huoltovintillä on ovet auki kello 9.45–12.00. Ohjelmassa on peruspilates kello 10.00–11.00 (kaksi jumppaajaa yhden hinnalla, varaa paikka molemmille etukäteen). Paikalla on myös Nosh-edustaja esittelemässä laadukkaita naisten ja lasten vaatteita. Tapahtuman järjestää Virkkalan Yrittäjät ry.

–Virkkalan kevättempaus järjestetään nyt neljännen kerran. Tapahtuma sai alkunsa siitä, että Virkkalassa ei ollut kevätpuolella mitään isompaa tapahtumaa. Elokuussa on Virkkalapäivä ja marras-joulukuun vaihteessa joulunavaus, mutta yrittäjät kaipasivat kevätpuolellekin jotain tapahtumaa, kertoo Nina Granath.

–Paljon on kiinni säästä, mutta aiempina vuosina paikalle on tullut kivasti väkeä. Olemme yrittäneet ajoittaa tapahtuman niin, ettei tulisi päällekkäisyyksiä, mutta Lohjan kokoisessa kaupungissa tapahtuu aina jotain muutakin samaan aikaan. Ehkä ihmiset kiertävät samalla useammankin tapahtuman, kun lähtevät liikkeelle, Granath jatkaa.

Virkkalan kevättempauksessa pääsee tutustumaan erilaisiin ajoneuvoihin nostalgiamoottoripyöristä hälytysajoneuvoihin.

Klassikko-kuoro esiintyy Virkkalan kevättempauksessa
Virkkalan kevättempauksen loppuhuipennuksena on Klassikko-lauluyhtyeen esiintyminen kahvila Hilman Herkussa. Klassikko on vienyt paikallista naisenergiaa TV:n välityksellä koko Suomen katsojille, kun Klassikko osallistui Suomen hauskin tavis -ohjelmaan. Klassikko-lauluyhtye esiintyy kello 15.00 alkaen. Pääsylippuja voi ostaa ennakkoon Hilman Herkusta. Luvassa on hervottoman hauskoja, uusia sanoituksia klassikkokappaleisiin.

–Klassikko on ollut ennenkin esiintymässä Hilman Herkussa. Heidän keikkansa ovat hulvattoman hauskoja. Livenä he pääsevät vielä paremmin oikeuksiinsa kuin televisiossa, Granath hehkuttaa.

–Tervetuloa viihtymään Virkkalaan. Täällä on vipinää sinä päivänä. Toivotaan hyvää säätä ja iloista mieltä kaikille, hän toivottaa.

SMS