Tänään: 25.07.2024

Toimittaja

KMV-tuotteet Oy kuuluu jatkossa HyXo-konserniin

yritystoiminta

Lohjalaisen KMV-tuotteet Oy:n historia ulottuu yli 40 vuoden taakse. HyXo Oy:n kanssa 11.9.2020 solmitun yrityskaupan myötä KMV-tuotteet Oy jatkaa tulevaisuudessa oman asiakaskuntansa luotettavana kumppanina, vaikka onkin HyXo Oy:n tytäryhtiö.

– On hienoa, että elämäntyöni pääsee osaksi elinvoimaista kotimaista yrityskonsernia. Yhteistyömme HyXon kanssa on kymmenien vuosien mittainen ja olemme rakentaneet toisiamme kohtaan vankan luottamuksen, KMV-tuotteiden toimitusjohtaja Tuomo Salovaara kertoo tyytyväisenä.

KMV-tuotteet Oy tulee toimimaan itsenäisesti HyXo Oy:n tytäryhtiönä ja yrityksen kaikki toiminnot pysyvät entisellään omistajapohjan muutoksesta huolimatta. KMV-tuotteet jatkaa toimintaa tutuissa toimitiloissaan Lohjalla. Henkilökunta säilyy entisellään ja Salovaara jatkaa yrityksen toimitusjohtajana.

– Mikään ei muutu asiakkaiden tai henkilökuntamme näkökulmasta.  Toisaalta voin luottavaisin mielin suunnitella omaa tulevaisuuttani, nyt kun yrityksen ja työntekijöiden tulevaisuus on varmoissa käsissä.

Yrityskaupan myötä HyXo-konsernin osaamis- ja palvelualueet laajentuvat entisestään.

– Kaupan myötä HyXo-konsernin asiakaskunta laajenee uusille alueille ja segmenteille. Kauppa tarjoaa myös molemmille yrityksille lukuisia synergiaetuja ja väyliä kasvaa toistemme avulla, HyXo Oy:n toimitusjohtaja Harto Viiala kertoo.

– Yhteistyömme KMV-tuotteen kanssa on pitkäikäinen ja tunnemme heidän osaamisensa hyvän laadun. Olemme iloisia, että KMV-tuotteen osaaminen on nyt osa HyXo-konsernia, Viiala jatkaa.

HyXo Oy on yli viisikymmenvuotias perheyritys, joka on kasvanut vuosien saatossa merkittäväksi toimijaksi niin vedenkäsittelyn osaajana kuin teknisenä tukkukauppiaana. Tänä päivänä toiminta jatkuu jo kolmannessa sukupolvessa tarjoten asiakaslähtöisiä ratkaisuja, tuotteita ja palveluita prosessimittauksen, vedenkäsittelyn sekä prosessi- ja laboratoriolaitteiden parissa. Yritys tuo maahan ja valmistaa sekä yksittäisiä laitteita että laitekokonaisuuksia. Päämiehiä löytyy yli 40 kappaletta, henkilöstömäärä on yli 65 ja liikevaihto viime vuonna 2019 yli 22 milj. €.

KMV-tuotteet Oy on juomavedenkäsittelyyn ja vesipumppuihin erikoistunut täysin suomalainen yritys. Yrityksellä on omaa pumppaamotuotantoa sekä lvi-tarvikkeiden ja pumppujen maahantuontia. Toiminta-ajatuksena on tuottaa ensisijaisesti asiakkaalle arvoa, josta asiakas palkitsee yrityksen. Tämä näkyy toiminnassa kilpailukykyisenä hinnoitteluna, ympäristön huomioimisena sekä joustavana palveluna. Kaikki yrityksen edustamat tuotteet ovat tarkasti valikoituja eurooppalaisia laatutuotteita. Päämiehiä ja yritystä yhdistävät samat ympäristö- ja laatuarvot.