Viisipäiväinen festivaali tuo Karjalohjan idylliselle seurojentalolle ja Karjalohjan kirkkoon jälleen joukon huippuartisteja.

Esiintyjänimiä ovat mm.sopraano Marjukka Tepponen & baritoni Kevin Greenlaw(USA), laulajatar Angelika Klas, viulisti Linda Lampenius, sellisti Perttu ”Apocalyptica” Kivilaakso ja pianistit Laura Mikkola ja Janne Mertanen. Muiden muassa.

Koivu ja tähti-festivaalin avajaiskonsertti Summertime lauantaina 20.7.

Hurmaava oopperalaulaja-pariskunta Tepponen-Greenlaw tuo Koivu ja tähti-festivaalin avajaiskonserttiin kesäisiä tuulahduksia pariskunnan kummastakin kotimaasta, Suomesta ja USA:sta. Säveltäjäniminä mm. Merikanto, Kuula, Bernstein ja Gershwin. Pianon takana loistaa Salla Karakorpi

Päätöskonsertti keskiviikkona 24.7.

Pianotaiteilija Janne Mertanen kohtaa säveltäjä Frédéric Chopinin heinäkuun kesäillassa. Koivu ja tähti –festivaalin päätöskonsertissa kuullaan erityisesti Chopin-pianistina kiitetyn ja palkitun Janne Mertasen tulkitsemana puolalaisen säveltäjämestari Fredéric Chopinin (1810-1849) rakastettuja Nocturnoja.

Festivaalijärjestäjänä toimii helsinkiläinen Aino Acktén kamarifestivaali ry. Yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon Aino Acktén kamarifestivaali ry. perustettiin vuonna 2009 vaalimaan ja kehittämään kulttuuritoimintaa oopperalaulajatar Aino Acktén (1876-1944) huvilassa sen jälkeen, kun Helsingin kulttuurikeskus oli päättänyt luopua huvilan vuokrasuhteesta ja huvilassa järjestämästään kulttuuritoiminnasta.