Haluatteko päästä tutustumaan uusmaalaisiin kyliin hauskalla tavalla? Pian se on mahdollista, kun Kylärallin etäversio aukeaa Avoimet Kylät -päivänä 13.6. Kylärallin avulla pääsee virtuaalikierrokselle kyliin ja kaupunginosiin helposti, vaikka kotisohvalta käsin.

Uudenmaan Kylärallissa on mukana melkein parikymmentä kylää ja erikoiskokeita pääsee kiertämään ActionTrack -sovelluksen avulla, jonka voi jo valmiiksi ladata puhelimeen. Kyläralli kannattaa kokea yhdessä esimerkiksi perheen tai kavereiden kanssa. Omalle tiimille voi keksiä
nimen ja peliin kannattaa heittäytyä rennolla mielellä.

Erikoiskokeiden sisällöt ovat kylien käsialaa ja ne koostuvat visailuista. Oikeista vastuksista saa kerättyä pisteitä ja palkintoja on tarjolla paikallisilta yrityksiltä. Kylärallin aloitusohjeet löytyvät starttipäivänä 13.6. sivulta uudenmaankylat.fi ja itukylat.fi.

Kylärallin tiimoilta pääsette tutustumaan kyyliin myös Satakunnassa, Päijät-Hämeessä sekä Lapissa. Etäversion avulla lähimatkailu on päästötöntä ja helppoa ja seikkailulle kyliin kannattaa varata hyvät eväät ja iloista mieltä. Pelata voi 21.6. asti, joten kaikkia Kyläralleja ei tarvitse
kurvailla samana päivänä.

Avoimet Kylät -päivänä on tarjolla lisäksi monipuolista sähköistä materiaalia kylien ja kaupunginosien tuottamana, joten kannattaa kurkata päivän koko tarjonta osoitteesta avoimetkylat.fi.