Lainojen kilpailutus ja vertailu voi tuoda tuntuvia säästöjä laina-aikana, käy ilmi lainavertailupalvelu Etuan tekemästä selvityksestä. Kulutusluottojen kilpailutuksella saatu säästö oli keskimäärin 2 740 € koko laina-ajalta.

Uusien kulutusluottojen korot ovat laskeneet keskimäärin 4 prosenttiyksikköä viime vuoteen verrattuna. Muutokseen ovat vaikuttaneet pankkien välinen kilpailu ja tiukentunut lainsäädäntö. Vaikka yleinen korkotaso on laskenut, lainojen kilpailutus ja eri pankkien lainatarjousten vertailu kannattaa silti.

Etua.fi-lainavertailupalvelun tekemästä selvityksestä käy ilmi, että suurin osa lainatarjouksia saaneista asiakkaista hyötyi lainojen kilpailutuksesta. Suurimmillaan ero halvimman ja kalleimman lainatarjouksen välillä oli yli 10 prosenttiyksikköä ja kallein korko oli yli kaksinkertainen edullisempaan verrattuna. Selvityksessä vertailtiin pankkien tarjoamien lainojen sopimuskorkoja, jotka määrittävät lainakoron tilapäisen korkokaton jälkeen.

Lainojen kilpailutuksella jopa 10 000 € säästöt

Kilpailuttamalla ja valitsemalla edullisimman lainatarjouksen, voi lainan kokonaiskuluissa säästää suuria summia. Keskimääräinen ero halvimman ja kalleimman lainatarjouksen välillä oli 2 700 €, kun huomioidaan kaikki kulut laina-aikana.

Suurimmillaan säästöt olivat jopa yli 10 000 €. Esimerkiksi 20 000 € laina 10 vuoden maksuajalla tuli 10 320 € edullisemmaksi, kun verrattiin halvimman ja kalleimman lainatarjouksen kokonaiskuluja.

Tee nyt maksuton lainavertailu ja saat henkilökohtaiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Hakemus on ilmainen eikä sido mihinkään.

Kilpailuta lainasi ja katso, kuinka paljon voit säästää

Kilpailuttamalla lainasi varmistat, että et maksa lainoistasi liian suurta korkoa.

Onpa lisärahoituksen tarpeesi remontti, kodinkone, tai muu vähän isompi hankinta, säästät rahaa pyytämällä lainatarjouksen etukäteen ja vertaamalla tarjouksia keskenään.

Etua.fi-lainapalvelun avulla voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainankilpailutus on maksutonta eikä velvoita mihinkään.

Lainavertailumme avulla voit kilpailuttaa myös nykyiset lainasi uudestaan. Yhdistämällä luottokorttivelat, osamaksut ja kulutusluotot yhdeksi lainaksi säästät rahaa myös tilinhoito- ja laskutuspalkkioissa, joita jokainen lainanmyöntäjä perii koron lisäksi joka kuukausi.

Yhdistelylainaa on vaivatonta hakea eikä hakemuksen jättäminen sido mitenkään. Vertaile korkoja nykyisten lainojesi korkoihin ja päivitä lainasi ehdot ajan tasalle!

Pyydä lainatarjous osoitteessa www.etua.fi

Kilpailutamme lainan puolestasi jopa 20 pankin kesken, ja näin sinulle löytyy halvin laina. Vain kilpailuttamalla lainasi näet, kuinka paljon voit lainakuluissa säästää!

Etua.fi vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö, jonka enemmistön omistaa Alma Media Oyj. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.