Lännen Helmi on Ykkös-Lohjan kesälehti. Julkaisu joka jaetaan Lohja, Siuntion, Vihdin ja Karkkilan lisäksi myös Kirkkonummelle kattaen yhteensä noin 55 000 kotitaloutta, ollen siten alueen laajin kesälehti. Lännen Helmi on ilmestynyt joka kesä kesäkuun alussa viimeisten vuosien ajan hieman vaihtelevin jakelualuein.

2000-luvun alussa Lännen Helmen jakeluale oli suuntautunut perusjakelumme lisäksi Raaseporiin aina Hankoon saakka, mutta valitettavasti kyseisen alueen jakelu muodostui melko mahdottomaksi liiketaloudellisesti järjestää, oli 2020-luvun lähestyessä aika tehdä muutoksia. Lännen Helmi on aina ollut jakelultaan iso lehti, joten Raaseporin poistuessa oli loogista hakea lisäalua Kirkkonummen ja Veikkolan suunnalta, mille alueelle kesälehti onkin jaettu nyt kesästä 2019 alkaen.

Kari Oksanen, päätoimittaja, Ykkös-Lohja

Lännen Helmi: Joka vuosi sisäinen teema

Vuosien aikana Lännen Helmen teemat ovat vaihdelleet historiasta nykypäivään, paikallisesta tuotannosta paikalliseen yrittämiseen ja nyt kesällä 2024 teemana on ”Naapurin palvelut”. Suomessa kun on paljon puhetta kotimaanmatkailusta, Lännen Helmi ja Ykkös-Lohja haluaa laittaa oman panoksensa tähän ajatukseen tuomalla Lännen Helmen sivuilla esille alueen palveluita Karkkilasta Kirkkonummelle, Virkkalasta Vihtiin.

Lehdessä on joka kesä ollut kattavasti niin alueen erilaiset tapahtumat kuin myös alueelta löytyvien kesäteattereiden ohjelmistoa. Mitä kaikkea tämä kesä tuo lehden sivuille, se nähdään sitten kesäkuun ensimmäisellä viikolla – mediamyynti lehteen on nyt alkanut. Katso tästä viime vuoden Lännen Helmi.

Toimiva mainosmedia yrityksille

Nykyaikana monet kertovat tarinoita, että printti ei olisi enää toimiva mainosmedia. Mutta me kaikki näemme joka viikko jaettavista mainosesitteistä, että asia ei ole näin. Ykkös-Lohja ja kesän Lännen Helmi tulevat jakelulehden lisäksi olemaan saatavilla ja maksutta luettavissa myös digitaalisesti. Viime vuosien lehdistä jokainen on luettavissa Lehtiluukun palvelusta, ja jokainen lehden artikkeli löytyy täältä www.ykkoslohja.fi sivustolta. Jokainena artikkeli on myös Googlen indeksoima, eli ne löytyvät myös hakukoneiden listoilta.

Lännen Helmen mainospaikat ja hinnat löydät Lännen Helmen mediakortista.

Lehtimainonta toimii

Lehtimainonta tarjoaa useita etuja verrattuna verkkomainontaan. Se voi olla erittäin kohdennettua, kun mainostajat valitsevat tiettyjä lehtiä, jotka sopivat heidän kohdeyleisönsä kiinnostuksen kohteisiin. Lehtimainonta myös auttaa yrityksiä tavoittamaan ihmisiä, jotka eivät ole aktiivisia verkossa tai jotka eivät välttämättä käy tietyillä verkkosivustoilla. Mutta ennen kaikkea lehtimainonta voi olla tehokasta siksi, että se tavoittaa ihmisiä suoraan heidän kotiinsa. Lännen Helmi -lehteä jaetaan yli 50 000 kotitalouteen, jolloin mainokset saavuttavat suuren määrän potentiaalisia asiakkaita suoraan heidän postilaatikkoonsa.

Lännen Helmessä yrityksellä on mahdollisuus tavallisen lehtimainoksen lisäksi ottaa myös PR-artikkeli, eli artikkelimuotoinen mainos, joka julkaistaan sellaisenaan myös digitaalisesti, ja yritys saa näin lisänäkyvyyttä myös Googlessa! Muutenkin kaikki lehden mainokset jaetaan alueellisiin digikanaviin Lohjalla, Vihdissä, Karkkilassa sekä Kirkkonummella.

Myynti, mediatila lehdessä

Bo Lindqvist p. 044-9835 104bo@ykkoslohja.fi

Kari Oksanen p. 010- 327 4230kari@ykkoslohja.fi