Länsi-Uudenmaan Säästöpankki laajentaa toimialuettaan kuudelle lähialueelle: Espooseen, Kauniaisiin, Vantaalle, Inkooseen, Hankoon ja Raaseporiin. Tavoitteena on tuoda Säästöpankin palvelut mahdollisimman monipuolisesti saataville läntisen Uudenmaan asukkaille sekä tukea samalla Säästöpankkiryhmän kasvua pääkaupunkiseudulla. Säästöpankki panostaa myös kaksikielisen asiakaspalvelun tarjoamiseen sitä arvostavilla alueilla.

Säästöpankkiryhmä on kovassa nosteessa valtakunnallisesti ja palvelulupauksemme henkilökohtaisesta asiakkaan kohtaamisesta on kuultu. Asiakkaan tahdon asialla toimiminen herättää kiinnostusta. Toimialueemme kasvun myötä voimme edistää yhä useamman asiakkaamme taloudellista hyvinvointia ja menestystä yhä laajemmalla alueella.

Samu Rouhe, Länsi- Uudenmaan Säästöpankin toimitusjohtaja

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki tuo laajentumisen myötä uusille alueille vahvaa yrityspuolen osaamista, sijoittamisen huippuasiantuntijat ja varallisuudenhoidon- sekä perhe- ja jäämistöoikeuden osaavat pankkijuristit. Kattavan osaamisen ansiosta Länsi-Uudenmaan Säästöpankilla on mahdollisuus olla nykyisille ja uusille asiakkaille monipuolinen ja luotettava talouden kumppani. Tavoitteena on, että palvelu on saavutettavampaa ja asiakkaat pääsevät nauttimaan laadukkaasta Säästöpankkikokemuksesta entistä mutkattomammin juuri niissä asiointikanavissa, mitkä sopivat parhaiten asiakkaan tilanteeseen. Uusi toimipiste avataan kevään 2024 aikana Espoon Otaniemen Technopolikseen.

Laajentuessamme tulemme vastanneeksi yksilöllisen palvelun kysyntään sekä pääkaupunkiseudun kiihtyvään kasvuun. Pankkipalveluiden saatavuuden tarve lisääntyy, ja asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan monikanavaisesti sekä verkossa että lähitulevaisuudessa myös paikan päällä Espoossa, minne rakentuu moderneja neuvottelutiloja. Oman talouden tarkastelu on nykyisessä taloustilanteessa asiakkaillemme yhä tärkeämpää.

Rouhe

Länsi-Uudenmaan Säästöpankkisäätiö sr: tuemme paikallista hyvinvointia ja elinvoimaisuutta

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki Oy:n omistaa Länsi-Uudenmaan Säästöpankkisäätiö sr, joka hallinnoi osinkotuloilla kartutettua pääomaa sekä tukee toimialueen elinvoimaisuutta ja taloudellista kehitystä.

Länsi-Uudenmaan Säästöpankin toimialuelaajennuksen toivotaan tuovan myös Länsi-Uudenmaan Säästöpankkisäätiö sr:n toiminnan tutuksi laajemmalla alueella sekä edistävän säätiön toimintaa. Länsi- Uudenmaan Säästöpankkisäätiö sr toteuttaa tarkoitustaan ensisijaisesti myöntämällä apurahoja ja avustuksia.

Toimialueiden laajentuminen tarkoittaa luonnollisesti pankkiliiketoiminnan ja asiakkuuksien kasvua. Monille asiakkaillemme voi olla hyvin merkityksellistä, että pankin omistaa säätiö, joka myöntää avustuksia ja apurahoja hankkeisiin, jotka edistävät säästäväisyyttä, taloudellista kasvatusta, hyvinvointia, koulutusta, kulttuuria, tiedettä sekä taloudellista kehitystä

Länsi-Uudenmaan Säästöpankkisäätiö sr:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Räsänen

Tavoitteena Säästöpankkiryhmän saumaton yhteistyö ja markkinaosuuden kasvattaminen

Länsi-Uudenmaan Säästöpankki toimii läheisessä yhteistyössä muiden alueilla toimivien Säästöpankkien kanssa, sillä kaikilla Säästöpankeilla on yhteinen tavoite, jonka eteen työskennellään päivittäin.

Säästöpankkeja yhdistää halu tarjota asiakkaille paras mahdollinen pankkikokemus ja ajatus siitä, että Säästöpankki kuuluu tasavertaisesti kaikille. Yhteistyö ryhmän sisällä on tärkeää, jotta mahdollisimman moni asiakas pääsee palveluiden pariin, ja lupaukset erinomaisesta asiakaskokemuksesta voidaan kerta toisensa jälkeen lunastaa, ja asiakkaat kohdata uniikisti jokaisen tilanteeseen sopivalla tavalla.