Vihti Ski Center jatkaa paikallisten nuorten ulkoliikunnan tukemista. Talviliikuntaan tulee kaikilla lapsilla olla oikeus.

Vihdin kunnassa kaikille ekaluokkalaisille oppilaille jaettiin jo kaksi vuotta sitten pioneerihankkeena kausikortit paikalliseen rinnekeskukseen. Viime kaudeksi hanke laajennettiin koskemaan eka- ja tokaluokkalaisia ja sama jatkuu tällä kaudella. Kausikortit jaetaan marraskuussa oppilaille kouluissa ja jaon suorittaa jälleen Ski Sport Finlandin Maailmanmestari ja Maailman-Cup voittaja Kalle Palander yhdessä Winter-nalle maskotin kanssa.

–Minulla on ilo olla mukana koululaisten hankkeessa. Lisäksi olen ollut mukana ideoimassa 3–4-vuotiaille ratalaskukerhoa, joka otettiin ilolla vastaan pari vuotta sitten ja jatkuu taas tänä talvena. Näin saimme urheilijan polun varhaistettua uudella ensiaskeleella, toteaa Palander.

Hän haluaa laskettelun ja alppihiihdon olevan osana suomalaisten talviliikuntaa ja juuri siksi on tukevasti mukana nuorten ja lasten liikuntaa edistävissä teoissa. Hiihtokeskus on nyt aloittanut ensimmäistä kertaa hurjan kampanjan laskettelun ja lumilautailun ystäville. Vihti Ski ottaa vastaan varauksia kauden kausikortteihin hintaan 99€. Vastaavaa kampanjaa ei ole ollut lähialueen keskuksilla.

Rinnekeskusyrittäjä Sami Uotilan mukaan ensimmäiset päivät kausareiden varauksiin ovat olleet hurjia ja voidaan odottaa, että kampanjan tavoite 5 000 kpl toteutuu ennakoitua nopeammin.

–Ulkoilmaliikunta kiinnostaa selvästi näinä erikoisaikoina ja olemme todella iloisia kampanjan aiheuttamasta positiivisuudesta, hän kommentoi.

Kampanja on voimassa niin kauan, kunnes tavoite täyttyy tai se päättyy viimeistään 31.10.2020