Tänään: 17.07.2024

Toimittaja

Leijonien keltaiset ankat uivat jälleen elokuussa

Raasepori, tapahtuma

Kokonaista 3 000 keltaista muoviankkaa ui Pumppulahdessa, kun Lions Club Karis-Karjaa järjestää Ankka-rallin elokuussa. Kuten tapahtuman nimi Ankka-ralli jo antaa olettaa, on kysymys kilpailusta, jossa muoviankat päästetään vapaaksi Mustion jokeen. Hiljaa virrassa lipuen voittoisat ankat saapuvat maalilinjalle, johon niitä ohjaa vähitellen kapeneva ränni.

Luvassa on hienoja palkintoja Pääpalkintona on kahden hengen viikon matka Kyprokselle, toinen palkinto on viikonloppu Barcelonassa kahdelle ja kolmas palkinto on 55 tuuman TV. Voittolistalla on myös monia muita hyviä palkintoja.

Koko perheen tapahtuma järjestetään 11.8. kello 14.00-17.00. Tänä vuonna on myös mahdollisuus piknikille Pumppulahden puistossa. Ne, jotka eivät halua tehdä itse piknik-koria, voivat ostaa sellaisen etukäteen ravintola Köttkontrollenista Karjaalta. Korissa on syötävää sekä lapsille että aikuisille ja se tulee lunastaa viimeistään 9.8. Korit jaetaan ostajille Pumppulahdessa tapahtuman alkaessa. Tapahtuma on alkoholiton.

 

Miten kilpailu etenee?

Jokainen muoviankka on varustettu numerolla ja sama numero on painettu arpalipukkeeseen. Arpoja voi ostaa Euronicsistä, Karjaan pyöräkeskuksesta, ravintoloista KW ja Köttkontrollen sekä Karjaan torilta keskiviikkoisin ja lauantaisin juhannukseen asti ja vielä elokuussa. Arvan voi ostaa vielä tapahtumastakin (5€).

Tuotot Ankka-rallista tullaan käyttämään kesällä 2019 järjestettävään kesäleiriin vähäosaisille lapsille. Edellisen kerran tuotot käytettiin kahden defibrillaattorin ostoon, jotka sijoitettiin Karjaalle ja Pohjaan. Leijonien tunnuslause on ”auta meitä auttamaan” ja toivomme mahdollisemman monen tarttuvan tilaisuuteen. Avuntarve on iso ja mitä useampi lapsi saa mahdollisuuden viettää aikaansa mukavalla kesäleirillä, sitä suurempi ilo ja hieno muisto tuleville vuosille. Toivottavasti näemme elokuussa Karjaalla!

Teksti ja kuva: Maj-Len Roos