Tällä hetkellä leijonaperheessä eletään historiallista aikaa. Lionessesin riveihin saapui historian ensimmäinen ulkomaalaisvahvistus, kun tanskalainen Sidsel Andersen tuli joukkueen pelinrakentajaksi. Yhteistyön siemenet kylvettiin jo viime vuoden loppupuolella kun Sidsel kävi tutustumassa joukkueeseen ja Lohjaan.

Miesten puolella Lions harjoittelee yhdessä UNC:n kanssa, ja iso osa pelaajista pelaa molemmissa joukkueissa. Viime kausina Lionsia on vahvistanut espanjalaiskaksikko Jorge ja Arturio, mutta tällä kaudella Arturio päätti siirtyä pelaamaan Kotka Eaglesiin. UNC kohtaa Eaglesin ensimmäisen kerran 9.6. kotipelissä Hangossa, joten siinä ottelussa on entistä enemmän seurattavaa. UNC puolestaan sai lohjalaisen jenkkifutiksen historian ensimmäisen amerikkalaispelaajan joukkueeseensa viime viikolla. Ryan Tuiasoa tulee varmasti viihdyttämään lohjalaisyleisöä ensi kesänä juoksuillaan.

Leijonaperheen kausi alkaa junioreiden osalta jo tällä viikolla kun Sipoon kanssa U15 yhteisjoukkue Knights kohtaa 5.5. Oulu Northern Lightsin. Peli pelataan Sipoossa, mutta mikäli et pääse paikan päälle voit katsoa sen suorana UNC:n ja Lionsin Youtube-kanavalta. Striimin ja lisätietoja löydät sekä www.lohjalions.fi että www.unc.fi sivuilta.

Lionsin facebook-sivulta löydät puolestaan kätevän listan tulostettavaksi vaikka jääkaapin oveen, josta näkyy koko kesän runkosarjapelit aikuisten joukkueiden osalta. Katsottavaa todellakin riittää, kun Etelä-Suomessa leijonat pelaavat yli 20 ottelua. Miesten kotipeleihin voit nyt ostaa UNC:n ja Lionsin yhteisen kausikortin, jolla hintaa per ottelu tulee vain reilu kolmen euron verran. Lisätietoja kausikortista löytyy niin ikään molempien joukkueiden kotisivuilta.

Tätä hetkeä on odotettu koko talven ja kevään ajan! Tervetuloa leijonaperheen jenkkifutiskesään!

Ville Montonen, Lohja Lionsin viestintävastaava

Kuvassa on Lionessesin pelaajat Sidselin kanssa katsomassa Diamond Bowl turnausta Helsingissä.