Tänään: 14.07.2024

Päätoimittaja

Lionsin matkassa: Tästä se lähtee!

amerikkalainen jalkapallo, lionesses, lohja lions

Jenkkifutiskausi korkattiin käyntiin Sipoossa, kun Lionsin juniorit pelasivat yhteisjoukkue Knightsin riveissä Oulu Northern Lightsia vastaan. Peli näkyi suorana myös Youtubesta, ja on siellä katsottavissa AFT Lionsin kanavalla. Pelistä ei kauheasti jäänyt sankaritarinoita kerrottavaksi, kauden avauspeliä värittivät virheet ja epäonnistumiset. Otteluraportin voit luonnollisesti käydä lukemassa Lionsin kotisivuilta.

Tällä viikolla polkaistaan käyntiin myös erittäin mielenkiintoinen naisten I-divisioona, kun Lionesses lähtee perjantaina Helsinkiin Wolverinesin vieraaksi. Tiedot tästä ja kaikista tulevista peleistä löydät myös Lionsin sivuilta. Ja heti perään miesten I-divisioonan joukkue UNC pelaa harjoituspelin maanantaina Porvoon Butchersia vastaan. Porvoohan pelaa ylimmällä sarjatasolla Vaahteraliigassa, ja maanantai 14.5. piti olla heidän runkosarjan avaus Hämeenlinna Huskiesia vastaan. Valitettavasti Huskies luopui sarjapaikastaan ja kentän varaus oli jo tehty, joten tilalla pelataan tämä harjoituspeli. Mikäli mahdollista, Lionsin striimausporukka lähtee paikalle myös tähän peliin.

Lionsin taival miesten II-divisioonassa alkaa ensi viikon lauantaina 18.5. kun leijonat lähtevät maakuntamatkailulle Mikkeliin. Siellä heitä odottaa Mikkeli Bouncers. Lionsin edellinen peli Bouncersia vastaan pelattiin kolme vuotta sitten. Mukana olleet urheat 13 pelaajaa muistavat tuon 32 asteen porottavassa helteessä pelatun pelin varmasti. Nyt on kalavelkojen maksamisen aika.

Kesän aikana leijonaperhe tulee pelaamaan yli 30 ottelua. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa Lionsin sivuilta (www.lohjalions.fi) ennakkoja, tarinoita, tunnelmia ja otteluraportteja. Tehdään tästä yhdessä paras jenkkifutiskesä ikinä!